2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

زن شاغل باشه خیلی خوبه خودش استقلال مالی داشته باشه و چشمش ب دست شوهرش نباشه

خودم شاغلم ,سرکار رفتن زن خوبه ولی نه مث من که شوهرم هیچ خرجی بهم نمیده توقع داره بهش کمکش کنم خودش کمتر کار میکنه و بفکر تفریحه و بیخیاله و تا قرون اخر پس اندازمو نگیره ول کن نیس

باید ببینی مردت چقد قدرشناسه

کار تمان وقت اصلا واسه خانوما خوب نیس بالاتر از توانشه

عزیزم قبول داری که خیانت تو جامعه هست؟؟؟؟ خب این حجم خیانت که زنای شاغل انجام نمیدن 

قبول دارم عزیزم...ولی بنظرم ارتباطی بین خیانت و شاغل بودن یانبودن زنها نیست ...یاخانه داربودن و...دلیلی برا خیانت نیست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اون نظرت رو پاک کنی تا هم شما راحت بیش هم بقیه اینقدر حرص نخورن. یا به استارتر بگو

اره درست میگی ولی نمیشه پاک کرد

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

ای کاش بعضی تاپیکها برای همیشه تعطیل بشن.

یکیش همین شاغل یا خانه دار؟

یکیش سزارین یا طبیعی؟

خداییش هیچ کس تا حالا از موضع خودسش پایین نیومده 

یه سری مغز فندقی هم فقط توهین کردن بحث به دعوا کشیده

من در این دو مورد دیکه اصلا شرکت نمیکنم  

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
من مادرم خانه دار بود و همیشه وقتی از مدرسه میومدم ارامش داشتم چون کسی بود که باهاش حرف بزنم .بهم مح ...

وای ک چقد عالی بود

حرفای دل من

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

استارتر عزیزم ممنون میشم لطف کنی و پست اول منو پاک کنی

وقتی شاغلی درسته استقلال مالی داری و لی از خستگی له میشی ,فکر کن خانمهای,شاغل هم بیرون سر کارن هم وقتی آمدن خونه ,استراحت در کار نیست ,من خودم قبلا شاغل بودم خیلی سخت بود الان که نمیرم سر کار خیلی راحتم, تازه مردها هرقدر هم بهشون کمک کنی آخر نمیبینن, یا اگر از خواسته هات بگذری هیچی نخری نمیگن چه زن خوبی دارم ,میگن همه کار برات کردم ,من همیشه رعایت مکردم شاید درسال یک دست لباس هم نمیخریدم یه بار جلی مامانم گفتم من زن خوبیم مگه ن خیلی رعایت میکنم همون موقع شوهرم گفت مگه من گفتم نخر,حتی یک بار نشده راضی باشن درصورتی جاریم پدر برادر شوهرم رو در اورده تو گرونی رفته ۴۰ میلیون النگو خریده درصورتی که خونشون نیمه کارس, ولی شوهرش میگه زن من خیلی رعایت میکنه,به خدا اگر براش چیزی که میخواد نخره و وضعیت گذاشته که بهتره من جدا بشم,ولی ما که با هست ونیست میسازیم هیچ کس رضا نیست حکایت همون که میگن هرکی خرج نداره ,ارج نداره, بله دوست عزیز آقایون نمیبینن پس اینقدر از ساعت ۷صبح تا۲نرین سرکار ظهر هم خسته و کوفته بدو بدو ناهار درست کن ,کار خونه بکن ,از زندگی جز خستگی هیچی نمیفهمین

زن شاغل باشه خیلی خوبه خودش استقلال مالی داشته باشه و چشمش ب دست شوهرش نباشه خودم شاغلم ,سرکار رفتن ...

این جا شوهرت ذاتش خرابه ببخشید ربطی به موضوع بحث نداره

دخترم عشق منه

من فقط میدونم اگه کسی از خانه داریش راضی باشه از حرفای دوستان ک گفتن وابسته است و پول نداره و اینا ناراحت نمیشه.چون این حقیقته.کسی ک از حقیقت ناراحت بشه معلومه اون حقیقت براش خوشایند نیست

من موافق این هستم ک زن و شوهر در دوره هایی از زندگی بسته به شرایط تقسیم کار کنن یکی خونه بمونه ب بچه برسه یکی تامین مالی کنه.ولی بیکار بئدن زن برای کل عمرشو غلط میدونم.کلا کسی ک بلد نباشه پول در بیاره و پول در نیاورده باشه تو زندگیش یه روزی بالاخره پشیمون میشه چون کسی از فرداش خبر نداره

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

من شاغلم و شغلم پاره وقته از ساعت ۸ صبح تا ۱۲/۵ ظهر میام خونه ناهارمو میزارم بعد همسرم میاد

همیشه با خودم میگم درسته سختی میکشم ولی ادم از فرداش خبر نداره همین درامدم آب باریکه س و باعث میشه محتاج کسی نشم و دوران بازنشستگی رو با خیال راحت بگذرونم

واقعا خوش به حال خانمای نی نی سایتی. جایی زندگی میکنن که هم شاغلن هم میتونن کارشون رو انتخاب کنن که ساعت کاریش باب میلشون باشه، هیچ مشکلیم با شوهر ندارن پولم همه مال خودشونه شوهرم خرجشونو میده.خیلی راحت زندگی امثال منو انگل وار میبینن و مثل من نیستن که دارم تو ایران زندگی میکنم با مدرک ارشد خودکشی کردم واسه پیدا کردن کار حتی تو دوران مجردی تمام وقتم بود مهم نبود، الانم کار نیمه وقت که ماهی300،400 حقوق ندن که کلا پیدا نمیکنم. 

قبول دارم عزیزم...ولی بنظرم ارتباطی بین خیانت و شاغل بودن یانبودن زنها نیست ...یاخانه داربودن و...دل ...

عزیزم منم ارتباطی بینش نمیبینم کلا دست ذات خرابه

ولی گفتم زنای شاغل جامعه رو به لجن نکشیدن اونا درگیری هاشون بیشتره

کار خوبه خب توی خونه کار کن عزیز دلم 

نه خب اگه به كار كردن باشه كه بيرون ميرم واسه كار 

ولي دركل فعلا ميخوام همه انرژيمو واسه بچم بذارم چون من براساس روش تربيتي دكتر هلاكويي دارم پيش ميرم و ايشون ميگن تا دوسالگي بچه بايد فقط و فقط با مادرش باشه واسه همين فعلا قصدشو ندارم تا ببينيم بعدا چطور ميشه 😊 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
وقتی شاغلی درسته استقلال مالی داری و لی از خستگی له میشی ,فکر کن خانمهای,شاغل هم بیرون سر کارن هم وق ...

خب این تجربه شخصی شما بود

من هم شوهرم قدردان هستن هم شغلم نه تا دو ونیم هست خوشبختانه از خستگی له هم نمیشم

واقعا شرایط زندگی هرکسی متفاوته و نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور