2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
برای تفکر فامیل و امثال فامیلتون فقط باید تاسف خورد. و برای اون رفتار خانم منشی که با لوندی جلب مشت ...

کاملا درست میگین عزیزم

ولی همه مثل شما نیستن متاسفانه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن وظيفه نداره ولي وقتي مرد نميتونه از پس هزينه ها بربياد و مستاجرن و كلي مشكل دارن واقعا درك نميكنم ...

با اين موافقم

اسلام چارچوب خاصى تعيين كرده براى زن كه تو اون چارچوب هرگونه فعاليتى رو ميتونه انجام بده

صرفا نگفته زن فقط تو خونه باشه خود اسلام گفت بعضى شغل ها رو فقط زن ها ميتونن انجام بدن و جامعه بهشون نياز داره و ميتونن اون شغل رو داشته باشن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم گفتم اکثرشون.و واقعا اطرافم دارم میبینم که خانم های خانه دار با وجود حجم زیاد کار خونه که اصلا ه ...

همین اکثراکه میگی خوب نیست . من اطرافم هم شاعل دیدم هم خانه دار و توجفتش موفقیت یاعدم موفقیت دیدم

دیدم زنی که شاعله و به خیلی ازکارهایی که برای یه زن توالویته مثل تربیت بچه نمیرسه معمولاچونبچههاشون رومیزارن مهدیاپیش کسی یکم دچارتربیت چندگانه میشن البته میگم نه در همه ی موارد .

وزنهای زیادخانه داری هم دیدم که توزندگیشون موفقن هم تربیت بچه هم تفریحشون و ...انقدرم برنامه دارن که وقت برا فکرناجوروبی انگیزگی نکنن

اما خب همه جوری هست دیگه.کلااطرافم خانه دارها موفقتر بودن ..من خودم شخصاهم شاعل بودم هم خانه دار ولی باتوجه به شرایطم وموردهایی که دیدم بنطرم خانه داربودن بهتره برا یه زن.بادلایل زیاد...که خیلیا شاید قبول نداشته باشن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من دیگ اعتقادی به زنو شوهر وارامش خونه ندارم..وقتی اینهمه گرونی هس وقتی انقدر طرفدارحقوقتون هستین بنظرم باید پول دربیاریم.انقدوابسته به شوهرنباشیم..

مستقل باشیم که بدون شوهرم بتونیم زندگی کنیم تا کی وابستگی و نشستن توخونه

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
کار خوبه خب توی خونه کار کن عزیز دلم  

کلفتی ب حساب میاد عزیزم

هرکی تو خونه کار میکنه، عده ای از نی نی سایتیا بهش میگن کلفت اصطلاحا😑😑😑😑😂

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
ایول ب شما واقعا👌✌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

قربان شما😘

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خوب خوشبختانه هنوز انتخاب در این یک مورد از کسی سلب نشده حصراتی که فکر میکنن زن مال توی خونه ست میتونن تا هر وقت دلشون میخواد بشینن توی خونه و استراحت کنن  و فرصت های شغلی رو بذارن برای ادم های باانگیزه تر که افکار متفاوتی دارن☺☺

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
کاملا درست میگین عزیزم ولی همه مثل شما نیستن متاسفانه

خوب و بد خراب و پاک تو همه جا هست .تو اداره ها هستن تو خونه ها هم هستن .نباید نظرمون رو به همه تعمیم بدیم .

باید یاد بگیریم جمع نبدیم .نگیم مردم فلان شهر بدن خواهرشوهرا و مادرشوهرا دیو هستن.

همینطوری که نباید بگیم خانم های خانه دار همه بی هدف هستن و خانمهای شاغل همه شلخته و زندگی های نامنظم.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
قربان شما😘

😗😗😗😗😗😗

درسته. در ادامه صحبت م باید بگم من اعتقاد دارم کار خونه هم فقط مال خانم‌ها نیست. باید تقسیم بشه. مخص ...

بعله اگه هردو شاغل باشن كار خونه هم مطمئنا بايد بينشون تقسيم بشه

خدایا منو بخور...یسری اصلا تعریف استقلالو نمیدونم...تعریف شاغل بودن! مثلا من میرم حال وهول میکنم شوهرمم هرماه دستم جلوش درزاه بهم پول بده خیلی هم ب خودم میرسم!من کاملا مستقلم!!!!!!!!!!!!!!....ما هیچ ما نگاه....به طور کل در جامعه الان شاغل بودن خیلی بهتر از خونه موندنه!با اینک خانه داری هم کار با ارزشیه و قابل احتترام ولی اگر بحث مقایسه باشه صد در صد شاغل!خانم شاغل هم  کار میکنه واسه خودش هم خانه داره! ولی یک خانم خانه دار فقطط خانه داره همین!!!!!!خیلی مزایا داره چرا گارد میگیرین

کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜
خوب و بد خراب و پاک تو همه جا هست .تو اداره ها هستن تو خونه ها هم هستن .نباید نظرمون رو به همه تعمیم ...

خب منم نظرم با شما یکیه گلم😙

مگه کسی چیزی گفت الان

من هزار بار الان گفتم منظورم همه ی خانومای شاغل نبوده.

ولی واقعا یه سری منشیارو دیدم ک اصلا از دنیا زده شدم😥😥😥😥😥😥😥😥