2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی از خودم راضیم که بچه هامو بزرگ کردم و این خونه اون خونه یا مهد از سن پایین نفرستاذمشون

الان دیگه بزرگ شدن میتونم برای خودم باشم

ولی کار مناسب الان برای من نیست  

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها جواب ندادین

فعلا برو سر کارت

ولی تایم کارت زیاده

از صبح میری؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
واسه خودت متاسف باش نظر نخواستم از شما اینم نظر شخصی بندس

نظرشخصیه تو درمورد خودت نیس درمورو جامعه ای هس که منم عضوشم پس بگو شاغل بودن خودت جامعه رو به گند میگشه نه بقیه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
اره عزیزم

خیلی شرایط خانواده ها فرق میکنه نمیشه قطعا گف خوبه یا نه

باید ببینی در امد شوهرت کفاف میده ... بچه ات اذیت نمیشه... اعصابت سرکار داغون نمیشه.... تو خونه داری و شوهر داریت لطمه وارد نمیکنه.... شوهرت راضیه... و .....

خانم های خونه دار نسبت به خانم های متخصص شاغل حس کمبود دارن...توجه کنید متخصص شاغل وگرنه هر شغلی شغ ...

الان شمماخیلی محترمانه صحبت کردی و تخصصت رو که ماخبرنداریم به رخ کشیدی؟تو این تاپیک فقط یک مورد توهین به شاغلها بود کا اونم بنده خدا عذرخواهی کرد و توضیح دادمنظورش چی بوده.حالا شما بااوج روشنفکریتون کلا کار خانه دارها رو بردی زیر سوال و انواع توهینها رو بهشون کردی.

جسارت به شاعلها نشه اما اگه قراره من شاعل بشم و طرز فکرم این باشه و توهین به دیگران بکنم و فخر بفروشم ترجیح میدم بقول دوستان خانه دار باشم اما فرهنگ و ادب داشته باشم

جسارت به همه شاعلها تشه عزیزان🤗

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ادم حس میکنه تو چاله میدون داره تبادل نظر میکنه خانوما هرکس بنا به شرایط خودش کار میکنه یا خانه داره من الان حس میکنم تو زندگیم کارکردن من لازمه چون همسرم تو فشاره ولی شرایط کار کردن ندارم یه بچه دوساله شیطون که جز من کسی نمیتونه کترلش کنه وکسی نیست بسپرم بهش مهدم عمرا نمیمونه خودمم نمیتونم ولش کنم به خاطر کار کردن من اذیت بشه یکی وضع مالیش خوبه نیازی به پول کار کردن نداره دنبال علایقش میره و خوش میگذرونه یکی ام هم به پولش احتیاج داره هم علاقه داره هم شرایطشو داره میره سرکار پس دلیلی نداره بگیم کسی به کسی حسودی میکنه هر کس بنابه شرایط زندگیش و طرز فکرخودش زندگی میکنه چرا همو میکوبید؟؟؟؟

ادم حس میکنه تو چاله میدون داره تبادل نظر میکنه خانوما هرکس بنا به شرایط خودش کار میکنه یا خانه داره ...

واقعا چرا فکر میکنن خانه دارها حسودیشون میشه وکمبود دارن چراواقعا😐😐😐😐🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم ببخشید ولی اینکه شما الان از همستون پول میگیرید کحاش مستقلع؟!متوجه نشدم🌹

ببخشید داشتن درآمد به معنی استقلاله؟

کاری به خانم های خونه دار ندارم ... فقط همین سوالو دارم.

معنی استقلال در داشتن درآمد خلاصه نمیشه.

با احترام⚘🌷