2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

زن باید شاغل باشه تو خونه موندن خوب نیس ادم حوصلش سر میره البته همه اینجوری نیستنا ولی من خودم وقتی چند روز خونه باشم کلافم من از 18 سالگی کار کردم خیلی کارا تا بعد عقدم 1 سال کار نکردم احساس بیهوده بودن داشتم فک میکردم چقدر بی فایدم چقدر روزام تکراریه و.... ولی وقتی دوباره برگشتم سر کارم حس خوبی دارم با اینکه الان از حقومم چیزی نمیمونه ولی راضیم چون زرنگترم اینجوری به همه کارامم میرسم و حس بدی ندارم تازه باشگام میرم کار خونه همه چیم با خودمه ولی راضیم متنفرم ازینکه تا لنگ ظهر بخابم و بعد هیچی به هیچی 

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد

شاغل بودن بسیار عالیه .کاره خونه همیشه هست خانما اگر نصفه روز تو خونه نباشن از بقیه زمانشون بهتر استفاده میکنن و بهره میبرن هم تو تربیت فرزندشون هم تو کارای خونشون .من خودم زنه خانه دارم قبلا سرکار میرفتم بخاطره تجربه ای دارم بهتون گفتم .من زمانی ب سرکار میرفتم هم کارای خونم میرسیدم هم ب همسرم بیشتر میرسیدم تو خونه موندن ادم دچار روزمرگی میشه خسته میششه از کارای تکراری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اينكه ميگيد زن نبايد مصرف كننده باشه و زندگي همه چيش مشترك هست پس زن بايد كار كنه... آيا چون زندگي همه چيش مشترك هست مردها باردار ميشن و بچه دار ميشن و پريود ميشن؟؟ آيا توان جسمي و روحيشون با زن ها يكي هست براي ساعتها كار بيرون؟

آيا مردها دنبال اين هستن كه مستقل باشن تو بچه به دنيا آوردن و خودشون اين كارو انجام بدن؟ از كل زحمتهاي دنيا پول دراوردن رو گذاشتن واسه مردا و بقيه شو واسه زن ها...

من خودم با كار پاره وقت موافقم اونم يه جور سرگرمي باشه..

خودتون رو با اين حرفها پير و مردها رو پررو نكنيد!