خدا صبرت بده واقعا وای خودمو تو اون شرایط تصور کردم وحشتناک بود اگه من جات بودم جاریمو از گیسا ...
من بودم قش میکردم
شایدم سکته
اصلا تحمل ندارم
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بامن ک کاری ندارن چون اصلا قاطیشون نمیشم .تو دعوام ک دراومدم ازاتاق بیرون چون دیدم شوهرمو میزنه ...
ادم ناراحت که میشه.ولی حس خوبی از برادرشوهرت و جاریت نگرفتم .ممکنه ازشون هرکاری برمیاد خدا میدونه.فقط اعصاب خودتو خورد نکن.اونا از پس هم برمیان.این وسط ارامش خودت و بچت مهمه
قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی خودمونیما استارتر تا حدودی به برادرشوهرت حق میدم.ببین زنش بعد از 7سال حامله شده اونوقت خواهرشوهر و پدر،شوهر و مادرشوهر و برادرشوهر ،همگی دارن حرصش میدن خب اونم حق داره عصبی بشه و از کوره دربره.
عاخه کسی بی دلیل انقدر جز نمیزنه دخترتون به این پسر ندید
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ولی خودمونیما استارتر تا حدودی به برادرشوهرت حق میدم.ببین زنش بعد از 7سال حامله شده اونوقت خواهرشوهر ...
درست نخوندی عزیزم
جاریش در مساله ای که بهش مربوط نبوده دخالت کرده گفته دخترتونو ندید
دیده کاری از پیش نمیبره زیر پای برادرشوهرش نشسته اونو پر کرده
اتفاقا همه تقصیرا زیر سر جاری باردار بوده
حق داری گلم ادم از خانواده اروم و خانواده دوست یا حتی با فرهنگ بره تو همچین خانواده هایی.هرروز علاوه بر اینکه رفتاراشون برات عجیب تر میشهودیگه هم نمیتونی تحملشون کنی
قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)