2777
2789
عنوان

برادرشوهرم شوهرمو بدجوری زد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 81 پست
خدا صبرت بده واقعا وای خودمو تو اون شرایط تصور کردم وحشتناک بود  اگه من جات بودم جاریمو از گیسا ...

من بودم قش میکردم 

شایدم سکته 

اصلا تحمل ندارم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بامن ک کاری ندارن چون اصلا قاطیشون نمیشم .تو دعوام ک دراومدم ازاتاق بیرون چون دیدم شوهرمو میزنه  ...

ادم ناراحت که میشه.ولی حس خوبی از برادرشوهرت و جاریت نگرفتم .ممکنه ازشون هرکاری برمیاد خدا میدونه.فقط اعصاب خودتو خورد نکن.اونا از پس هم برمیان.این وسط ارامش خودت و بچت مهمه 

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا میدونی که رفیق برادر شوهرت خوبه؟ شاید اونم یک لنگه ای هست مث برادر شوهرت

چون خیلی وقته میشناسنش هم خودشو هم خانوادشو

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

ولی خودمونیما استارتر تا حدودی به برادرشوهرت حق میدم.ببین زنش بعد از 7سال حامله شده اونوقت خواهرشوهر و پدر،شوهر و مادرشوهر و برادرشوهر ،همگی دارن حرصش میدن خب اونم حق داره عصبی بشه و از کوره دربره.

خدایا شکرت   
مادرشوهرمم همینو گفت اتفاقا 😐

عاخه کسی بی دلیل انقدر جز نمیزنه دخترتون‌ به این پسر ندید 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

خانومی دلسوزی شما و همسرتون برای خواهرش و تلاشتون برای اینکه با خواستگارش ازدواج کنه درست مثل موش دووندن اونا تو قضیه خواستگاری یه جور دخالته

طفلک اون خواهر بینوا که نون بازوی خودشو میخوره و خونه پدرش ساکنه ولی برادراش مدام واسه آینده اش برنامه ریزی میکنن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
ادم ناراحت که میشه.ولی حس خوبی از برادرشوهرت و جاریت نگرفتم .ممکنه ازشون هرکاری برمیاد خدا میدونه.فق ...

اصلا ازشون میترسم دیگه .ماخودمون س تاخواهریم با ی بابایه مظلوم اصلا ازاین جوردعواهاتو خانوادمون نداشتیم .چندماه دیگ ازاینجامیرم دیگ تحمل ندارم

ولی خودمونیما استارتر تا حدودی به برادرشوهرت حق میدم.ببین زنش بعد از 7سال حامله شده اونوقت خواهرشوهر ...

درست نخوندی عزیزم

جاریش در مساله ای که بهش مربوط نبوده دخالت کرده گفته دخترتونو ندید

دیده کاری از پیش نمیبره زیر پای برادرشوهرش نشسته اونو پر کرده

اتفاقا همه تقصیرا زیر سر جاری باردار بوده 

خانومی دلسوزی شما و همسرتون برای خواهرش و تلاشتون برای اینکه با خواستگارش ازدواج کنه درست مثل موش دو ...

مثل اینکه خواهره راضی بوده به ازدواج اینجا میشه کمک نه دخالت

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
ولی خودمونیما استارتر تا حدودی به برادرشوهرت حق میدم.ببین زنش بعد از 7سال حامله شده اونوقت خواهرشوهر ...

خانواده شوهرم نمیدونستن بارداره دیشب تازه بعده دعوا گفتن .پنهان کرده بودن زنو شوهر

مثل اینکه خواهره راضی بوده به ازدواج اینجا میشه کمک نه دخالت

جایی نگفت راضی بوده یا لااقل من ندیدم

در مجموع من این حجم از دخالت تو مسائل شخصی همدیگه رو نمی‌فهمم چه ازسر دلسوزی چه بخاطر بدجنسی

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
چقد بد گفتی از جاریت. خب شوهر داشته و طلاق گرفته، خب ۷ساله بچه دار نشده، بخدا شخصیه شخصییییی درک کنی ...

شوهرداشتو دو سال بابرادرشوهرم بود ک توخونه خودش لو میرن میگیرنشون .واقعاا بد نیست؟

اصلا ازشون میترسم دیگه .ماخودمون س تاخواهریم با ی بابایه مظلوم اصلا ازاین جوردعواهاتو خانوادمون نداش ...

حق داری گلم ادم از خانواده اروم و خانواده دوست یا حتی با فرهنگ بره تو همچین خانواده هایی.هرروز علاوه بر اینکه رفتاراشون برات عجیب تر میشهودیگه هم نمیتونی تحملشون کنی

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)