2777
2789
خلاصه که خیلی عجیب بدون پول دادن بتونن جاتو نگه دارن یکسال عزیزم😊

جا نگه نمیدارن و سال بعد با ورودیای جدید ثبت نام میکنن چون رتبه قبولی داریم الویت با ماس تا متقاضی سال بعد 

بعله عزیزم میدونم،تو رزیدنتی هم فک کنم ۸۰۰، ۹۰۰ بگیرن😏 به هرکی بگی بیا با این حقوق شیفتِ اینجوری وا ...

اره بخدا آدم زورش میاد مثل چی ازمون کار میکشن بعد مردم میان میگن خب پول میگیرین دیگهههه..ینی دوس دارم زاربزنم اون لحظه😂😂😂😂

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر کنی که چی بشه! والا تو شوهر کردن چیز خاصی نیس! درستون بخونین اونوقت بهترین شوهرا گیرتون میاد! 

اگه درس نخونین که با دکتر مهندس ازدواج نمیکنین! نهایتا راننده ای مغازه داری!....

برا کسی که درس میخونه همیشه شوهر هست! هول نشین برا شوهر کردن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
جا نگه نمیدارن و سال بعد با ورودیای جدید ثبت نام میکنن چون رتبه قبولی داریم الویت با ماس تا متقاضی س ...

چه چیزای عجیبی 🤣🤣🤣🤣ما رتبمون دو رقمی کشور بود نمیرفتیم روز ثبت نام اسممونو از لیست خط میزدن 

چه جالب شده دور و زمون

دانشگاه معرفی کرده 😳این عجیبترین چیزیه که شنیدم چه دانسگاهیه که برای خودش وکیل مهاجرتی معرفی م ...

بله پیگیری کردیم  چون کتابا و  محصولات هر دانشگاه رو شرکتای خاص تو کشورا پخش میکنن گفتن با این .....شرکتا تو ایران همکاری داریم از طریق اونا میتونین کارای ثبت نامم انجام بدین 

دنبال زیر بغل مار میگردین😐اصلا دروغ گفتم سیکلم ندارم 

ممنون 

خوب پزشکی اینه دیگه ....هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

میدونم عزیزم،چون از نزدیک سختیاشو دیدم، ولی خیلیا نمیدونن، و وقتی میگم من آدمِ پزشکی نیستم و ازدواج بهترو ترجیح میدم ازم خرده میگیرن و کلی انگ میزنن!!بهتره قضاوت نکنیم 😆😆

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
چه چیزای عجیبی 🤣🤣🤣🤣ما رتبمون دو رقمی کشور بود نمیرفتیم روز ثبت نام اسممونو از لیست خط میزدن  ...

تو ایرانم هیچ دانشگاهی بدون کنکور دانشجکی پزشکی نمیگیره اما کشورای دیگ اینطور نیست 

این واستون عجیبتر باشه 😊😊😊😊😊

میدونم عزیزم،چون از نزدیک سختیاشو دیدم، ولی خیلیا نمیدونن، و وقتی میگم من آدمِ پزشکی نیستم و ازدواج ...

الان دقیقا داری منو میگیا 

واقعا که

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بله پیگیری کردیم  چون کتابا و  محصولات هر دانشگاه رو شرکتای خاص تو کشورا پخش میکنن گفتن با ...

من گفتم دروغ میگید. ؟؟؟گفتم خیلی وقتا هموطنانمون گیر ادمای کلاهبردار میفتن تحقیق کن این دانشگاه تو لیست دانشگاههای مورد. تایید وزارت خونه هست یا نه چون چیزایی که بهت گفتن  همگی اشتباهه 

هر جور مایلید  برداشت کنید مختارید 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

جالبه من گفتم اونایی که ازدواج هدفشونه رو درک نمیکنم این خانوم جودی به خودش گرفته بعدم من بهش توضیح دادم منظورم اوناییکه اولویت زندگیشون فقط ازدواجه

بعد میگه من انگ زدم و قضاوت کردم

خدایا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه دوستم، سعادت نداشتم، ولی یکی از رشته های علوم پزشکیو خوندم😊

موفق بااااشي💋

يكي از پسراي فاميلامون داره با ي دختر كه توي دوره انترني هست ازدواج ميكنه!😂😂😂😂

ديدم شماها هستين ! گفتم ببينم چقدر حقوق ميگيره😉

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻