نه عزیزم، تو چرا؟؟ کلی گفتم!! منظورم شخص خاصی نبود
من که کسیو ندیدم به تو انگ بزنه
حالت خوبه؟!!
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا نی نی سایت خیلی جای جالبیه کلی فحش و تهمت و توهین میخوری وقتی هیچ گناهی نکردی😊
من تو حرفام انگ و خورده ندیدم که این خانوم اینطوری با من حرف زد
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
جالبه من گفتم اونایی که ازدواج هدفشونه رو درک نمیکنم این خانوم جودی به خودش گرفته بعدم من بهش توضیح ...
قسم بخورم باور میکنی منظورم تو نبودی؟؟؟
بخدا طرف حسابم تو نیستی، من اصلا پستارو نمیخونم، فقط پستای دو صفحه اولو خوندم، و همون اول که ریپلای کردی فهمیدم منظورت چیه، نمیدونم چرا برات سوتفاهم پیش اومده😞😞
قسم بخورم باور میکنی منظورم تو نبودی؟؟؟ بخدا طرف حسابم تو نیستی، من اصلا پستارو نمیخونم، فقط پستای ...
چون خیلی از ادمای اینجا اینجورین
اگ اشتباه برداشت کردم معذرت
چون خیلی از ادمای اینجا اینجورین اگ اشتباه برداشت کردم معذرت
بازم میگم من شخص خاصی منظورم نیس، منظورم اینه بهتره ببینیم اون آدم مناسب این رشته هست یا نه، اصلا علاقه ای داره یا نه، چون همه تو این رشته موفق نمیشن😑😑
منم اگه باعث سوتفاهم شدم معذرت میخام، ببخشید واقعا😚😚💓💓
عجب پس رتبه شما چه جوری حساب شده مگه امتحان ندادید
عزیزم بگو دنیال چی هستی من خودم چیزیو ک میخای بشنوی بگم،میگم قوانین هر کشور با کشورای دیگ فرق داره ایران هیچ کدوم از رشنهای وزارت بهداتشو بدون ازمون پذیرش نمیکنه اما تو کشورای دیگ ب شرط معدل و .... میشه ثبت نام کرد این مثال بود 😊😊😊😊😊
چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم میدانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را میگوید !و به باران گفته ست باغها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم میدانم چه خدایی … جانم …!