2777
2789
عنوان

با خواهر عقده ای چیکار کنیم

231 بازدید | 12 پست

چن روز پیش داشتم از مشکلاتی که با شوهرم دارم با خواهرم حرف میزدم یهو خیلی رک با یه لحن بد برگشت گفت مشکلاتتو به من نگو شوهرم بدش میاد به من تعریف میکنی منم گفتم خب من چه بدونم بدش میاد زودتر میگفتی نمیگفتم دیگه از حرصم زدم بلاکش کردم چن بار زنگ زد ولی از بلاکی درش اوردم هرچقدر زنگ زدم جواب نداد یا رد داد منم دیگه زنگ نزدم 

بچها یکی اینکه شوهر خواهر من از کجا میدونه من چی میگم به خواهرم حتما خواهرم میره تعریف میکنه که اونم بدش اومده دیگه 

یکیم اینکه تولد دخترم نزدیکه خواهرم هرموقع یه مراسمی دارم این کارارو میکنه که نیاد سر اسم گذاری بچمم یه ناراحتی به وجود اورد همه اومدن اسم گذاری ولی خواهرم نیومد بعد یکسال اورد یه میلیون پول داد بعد جالبیش اینجاست پشت سر با مامانم میشینه دوساعت راجب زندگی من حرف میزنه اما به خود من میرسه اینجوری میکنه بارها مچشو گرفتم

بنظرتون چه مرگشه 

بازم زنگ بزنم یا ولش کنم 

اینم بگم قرار بود ژله و ساندویچ و اون درست کنه یعنی وسایلشو بخرم ببرم خونه مادرم بیاد باهام درست کنیم حالا که اینجوری شده اصلا نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش رابطه تو قطع کن

تو میدونی چشه چرا اینطوری میکنه 

من واقعا ناراحت شدم از لحن گفتنش میتونس آروم بگه مشکلاتتو به من نگو نه اینکه با حرص بگه

بعدشم من چی بشه با این خواهرم درد و دل کنم بیشتر با اون یکی حرف میزنم 

بله ولی چرا قراره ایشون درست کنه ؟ چرا خودت درست نمیکنی؟ همیشه توی کارات بهت کمک میکنه؟

چون سلیقش خوبه گفتم اون درست کنه اولین باریم هست که قرار بود کمکم کنه تا حالا نشده از این کارا بکنه برام 

حالا خواهرت هر عادتی داره

شما چرا بعد از این همه مدت رفتارتو عوض نمی کنی

به صرف خواهر بودن هیچ کس دلسوز نمیشه

وقتی میبینی محرم نیست چرا براش درددل می کنی

حرف نزن

در حد ادب و احترام حالشو بپرس

نه قاطی زندگی اش بشو نه اجازه بده قاطی زندگیت بشه

برای تولد دخترتم، هر کاری خودت می تونی انجام بده ، به امید کسی که می دونی اذیت می کنه منت می‌ذاره نمون

خواهرتم دعوت کن خواست بیاد نخواست نیاد

و خدا برای من کافیست.....