2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین

170 بازدید | 18 پست

این ماه پریودم خداروشکر

بدون درد بود و حجم خوریزی کم 

ببخشید تو نوار بهداشتی چیزی نمیاد 

سر دستشویی خون غلیظ تقریبا زیاد دارم

الان روز سوممه ولی انگار قطع شده خونریزی

طبیعیه؟؟؟ یا برم دکتر

ماه پیش از درد پریودی کارم به بیمارستان کشید و استفراغ داشتم

🥰😇

الان این چه ربطی به خانم های متاهل داشت یعنی خانم های مجرد پریود نمیشن؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این چه ربطی به خانم های متاهل داشت یعنی خانم های مجرد پریود نمیشن؟

واا 

چون خودم متاهلم زدم متاهل ها بیاین

تجربه متاهلین بیشتره تو این زمینه تا مجردها

درضمن نباید بابت تاپیکم به کسی جواب پس بدم

🥰😇

واا چون خودم متاهلم زدم متاهل ها بیاینتجربه متاهلین بیشتره تو این زمینه تا مجردها

باش 

من میخواستم راهنماییت کنم اما چون گفتی متاهل ها و منم مجردم  پس میرم

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

برو دکتر شاید خدایی نکرده کیست داری یا خونت غلیظه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بسلامت در هم ببند پشت سرت

سیشتیر بابا همه تون همینو میگید

عزیزم شاید تنبلی تخمدان داری. البته تخصصی ندارم به دکتر بگی بهتره

نمیدونم فقط این ماه اینطوری شدم 

هوش مصنوعی میگی 

اگ ماه بعد هم این علائم رو داشتی بگو به دکتر گیج شدم واقعا 

اخه پریودی هام عقب نمیوفته اتفاقا چند روز زودتر میشم

🥰😇

برو دکتر شاید خدایی نکرده کیست داری یا خونت غلیظه

حسابی گیج شدم گفتم اول از شما بپرسم ببینم کسی تحربه ای نداره در این زمینه 

صبر کنم تموم شه کامل بعدش برم یا حالا برم؟

🥰😇

نمیدونم فقط این ماه اینطوری شدم هوش مصنوعی میگی اگ ماه بعد هم این علائم رو داشتی بگو به دکتر گیج شدم ...

من خودم چون وزنم بالا بود تنبلی تخمدان دارم و سه سال پیش اینطوری شدم چند ماه و مثل شما خون ریزیش کم بود. دکتر دارو ضد بارداری داد چند ماه طبق دستور مصرف کردم بعد وزنم رو پایین آوردم دیگه به موقع و مقدار عادی شد.