2777
2789
استارتر جان بدون ثبت نام و پیش پرداخت هیچ دانشگاهی جاتو نگه نمیداره ها گفته باشم

ن عزیزم من مطمئنم 3 4 نفریم کارامونو یه اقایی ک اونجان انجام میده برا هممون به این شکله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من پزشک خانواده بودم تو یک روستا😊

خب مگه چند نفر میتونن پزشک خانواده بشن؟؟بهر حال که باید شیفتای سنگین تو بیمارستانو تجربه کنن!!😉😉حتی تو همون دوره انترنی😀😀

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
ن عزیزم من مطمئنم 3 4 نفریم کارامونو یه اقایی ک اونجان انجام میده برا هممون به این شکله

زیاد به این دفاتر مهاجرتی اعتماد نکن خودت با دانشگاه مکاتبه کن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
پس بابای من چی بگه متخصص پزشکی قانونیه

پزشک قانونی مث مرگه یه بار یکی از استادامون عکس چنتا جسد بهمون نشون داد من غش کردم از گریه 

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
خب مگه چند نفر میتونن پزشک خانواده بشن؟؟بهر حال که باید شیفتای سنگین تو بیمارستانو تجربه کنن!!😉😉حت ...

ااا جودي تو هم پزشكي خوندي!؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
پزشک قانونی مث مرگه یه بار یکی از استادامون عکس چنتا جسد بهمون نشون داد من غش کردم از گریه 

عادت میکنی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
روانك جان بنظرت ي دكتر به تنهايي ميتونه جهاز بخره عروسي بگيره!؟

دوره اینترنی عملا شما هنوز دانشجو محسوب میشی و حقوقتم بخاطر همین کمه،وقتی پزشک عمومی میشی بستگی داره کجا بخوای کار کنی اگه بری شهرستانای کوچیک درامدش بد نیست میشه باهاش جهاز گرف هر چند که ما رسم جهاز نداریم همشو دختر پسر با هم میگیرن،ولی حقوق اصلا تضمینی نیست برای پرشکی عمومی،اگه پول خوب میخوای باید تخصص بگیری اونم تخصص پوست و اینا ک خیلی پول توش زیاده

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
ارههه دقیقااا یادمه اولای اینترنی همه میگفتن او چقد حقوقاتون بالاست حتما ولی یادمه بهمون ۴۰۰ تومن می ...

بعله عزیزم میدونم،تو رزیدنتی هم فک کنم ۸۰۰، ۹۰۰ بگیرن😏 به هرکی بگی بیا با این حقوق شیفتِ اینجوری وایسا، یک ساعتم دووم نمیاره ولی همه فقط کلاس و پرستیژ کاریِ پزشکارو میبینن!!

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
خود دانشگاه معرفی کرد چند ساله همکاری دارن 

دانشگاه معرفی کرده 😳این عجیبترین چیزیه که شنیدم چه دانسگاهیه که برای خودش وکیل مهاجرتی معرفی میکنه 😳😳 حقیقتا همه چیز این دانشگاهی که میگی عجیبه مطمین شو. تو. لیست دانشگاههای موزد تایید. هست یا نه ؟

موفق باشی  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
بعله عزیزم میدونم،تو رزیدنتی هم فک کنم ۸۰۰، ۹۰۰ بگیرن😏 به هرکی بگی بیا با این حقوق شیفتِ اینجوری وا ...

الان کیو میگی اگه منظورت منم که نه نمیبینم میدونم سخته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب مگه چند نفر میتونن پزشک خانواده بشن؟؟بهر حال که باید شیفتای سنگین تو بیمارستانو تجربه کنن!!😉😉حت ...

خیلی ها عزیزم😊اکثر روستاها که مرکز بهداشت دارن پزشک خانواده میخوان و درمانگاههای شهرها هم همینطور پزشک خانواده شهری میخوان 😊