پزشک قانونی مث مرگه یه بار یکی از استادامون عکس چنتا جسد بهمون نشون داد من غش کردم از گریه
عادت میکنی
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
روانك جان بنظرت ي دكتر به تنهايي ميتونه جهاز بخره عروسي بگيره!؟
دوره اینترنی عملا شما هنوز دانشجو محسوب میشی و حقوقتم بخاطر همین کمه،وقتی پزشک عمومی میشی بستگی داره کجا بخوای کار کنی اگه بری شهرستانای کوچیک درامدش بد نیست میشه باهاش جهاز گرف هر چند که ما رسم جهاز نداریم همشو دختر پسر با هم میگیرن،ولی حقوق اصلا تضمینی نیست برای پرشکی عمومی،اگه پول خوب میخوای باید تخصص بگیری اونم تخصص پوست و اینا ک خیلی پول توش زیاده
ارههه دقیقااا یادمه اولای اینترنی همه میگفتن او چقد حقوقاتون بالاست حتما ولی یادمه بهمون ۴۰۰ تومن می ...
بعله عزیزم میدونم،تو رزیدنتی هم فک کنم ۸۰۰، ۹۰۰ بگیرن😏 به هرکی بگی بیا با این حقوق شیفتِ اینجوری وایسا، یک ساعتم دووم نمیاره ولی همه فقط کلاس و پرستیژ کاریِ پزشکارو میبینن!!
دانشگاه معرفی کرده 😳این عجیبترین چیزیه که شنیدم چه دانسگاهیه که برای خودش وکیل مهاجرتی معرفی میکنه 😳😳 حقیقتا همه چیز این دانشگاهی که میگی عجیبه مطمین شو. تو. لیست دانشگاههای موزد تایید. هست یا نه ؟
بعله عزیزم میدونم،تو رزیدنتی هم فک کنم ۸۰۰، ۹۰۰ بگیرن😏 به هرکی بگی بیا با این حقوق شیفتِ اینجوری وا ...
الان کیو میگی اگه منظورت منم که نه نمیبینم میدونم سخته
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...