2777
2789
عنوان

دوستانی که از سرکلاژ آگاهی دارن؟

10779 بازدید | 72 پست

دوستان من تو غربالگری اولم دهانه ی سرویکسم 38 بود ولی به فاصله ی سه هفته که رفتم واسه یه سونوی دیگه(دکترم گفت بد نیست بین این دوتا غربال از بچه بیخبر نمونیم)

دهانه ی رحمم طولش به 31 رسیده که تو این مدت یهو خیلی خیلی کم شده!!!

به دکترم دیشب پیام دادم و گفت که از شیاف سیکلوژست فعلا استفاده کن

و یه ماه دیگه فقط یه سونوی مخصوص واسه دهانه ی رحم بدم

حالا دوتا مساله هست:

1:ممکنه که چون من غربال و سونوم تو دوتا جای مختلف انجام شده این همه اختلاف داشته باشن؟؟؟

2:اگه یه ماه دیگه سونوی سرویکس بشم و از این کمتر بشه با توجه به اینکه الان تو 16 هفته هستم و اون موقع به 20 میرسم امکان سرکلاژ کردن هست؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تودوتا سونوهام کم شده بود  عزیزم اما پیگیر باش مال شما خیلی کم شده

همون منم از همین خیلی ترسیدم که یهو خیلی کم شده

به نظرتون ممکنه چون دوجا ی مختلف رفتم اشتباه اندازه گرفته باشه دومی؟؟؟

همون منم از همین خیلی ترسیدم که یهو خیلی کم شده به نظرتون ممکنه چون دوجا ی مختلف رفتم اشتباه اندازه ...

نه اشتباه نمیکنن

یچیز کاملا مشخصیه 

حتما پیگیر شو

من سرکلاژ نشدم اخرین بارطول سرویکسم41بود شد 37

من بیست و دو هفته رسیده بودم به 15اورژانسی سرکلاژ شدم

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

اگه طول سرویکس کمتر از ۲۵ باشه سرکلاژ میکنن برا من هفته ۱۲ طول ۲۹ بود با استراحت زیاد شد که فعلا ۳۶ هستم بعد ۱۸هفته سرکلاژ نمیکنن فقط استراحت کن

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
من بیست و دو هفته رسیده بودم به 15اورژانسی سرکلاژ شدم

پس یعنی بعد از ۱۶ هم سرکلاژ میکنن؟؟؟

میشه یکم از روندِ عمل بگید؟ 

چجوریِ؟ درد داره؟ 

خدا خیرتون بده کلی خیالم راحت شد 

با استراحت شدین ۱۵ ؟؟

آخه من شاغلم هستم 😭