2777
2789
عنوان

مادرشوهرا بحث داغ عروس‌هان چون 💔

163 بازدید | 14 پست

گاهی متاسفانه کنار اونا زندگی میکنن و دخالت‌ها بیش از اندازه بین روابط عروس و داماد زیاد میشه حتی اگه عروس و داماد عاشقانه مادر رو دوست داشته باشن

نمیتونن بعضی‌هاشون ببینن که پسرشون عاشق شده و دلشون میخواد فقط تنها زن زندگیشون باشن

خوشی عروس رو نمیتونن ببینن و به کوچکترین خواسته‌‌‌ی انسانیش توهین میکنن

اگه پسرشون عاشق دختر خانم شده و باهاش مثل پرنسس رفتار میکنه فوری میگن دعاش کرده و چشم‌هاش رو کور کرده در صورتیکه این یه مسئله‌ی کاملا خصوصی و طبیعیه

اگه عروس از حق خودش دفاع کنه میگن بی‌ادبه و مثل مار میمونه

وای به حال روزی که بفهمن عروس مریضی داره فورا دنبال زن دوم برای پسرشون میگردن و حتی مورد بوده خیلی عادی جلوی عروس خانم این رو به پسر گفتن و سر دل آقا داماد رو بلند میکنن

احترام بزرگتر واجبه ولی نه هر بزرگ‌تری، واقعا طبق عقل و شئور طرف باید باهاش رفتار کرد که البته با رعایت یه سری مرزها و نه بی‌ادبی کامل ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من بسیار خاصه،رفتارش جوریه که فقط باید باهاش زندگی کنی تا کشفشون کنی و هنوزم بعد از ده سال از رفتاراش متعجب میشم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نزدیک نیستیم ولی از ترکشا هم در امون نیستیمترکششون بمون میخوره حتی خپاهرشوهرم که ۵۰۰کیلیومتر دورتره

چه بد!

واقعا بعضی‌ها متوجه نمیشن زندگی پسر یا برادرشون عوض شده تمام کارهارو از اون میخوان.

این واقعا اثر بدی روی زندگی زناشویی میذاره...

امیدوارم خواهرشوهرا و مادرشوهرا این تاپیکمو ببینن 💔

خاص از لحاظ بدی یا خوبی؟

خوبی که نه،ببین بدی هم نمیتونم بگم چون خودش نیتی نداره،در واقع اصلا اهمیتی به هیچی نمی‌ده الا بچه هاش 

مثلا الان سه روزه خونمونه،منم باردارم،اصلا سر سفره نمیشینم غذا بخورم،به هیچ عنوان نمیگه خب تو چی میخوری،بیا بخور،حالا که بارداری میخوای چی بخوری 

در کل نسبت به من کاملا منفعله،ولی بچه هاشو نه،اگه شوهرم غذا نخوره صدبار ازش می‌پرسه چرا نخوردی،یه چی بخور 

این فقط یه مثال از هزاران رفتارش بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خوبی که نه،ببین بدی هم نمیتونم بگم چون خودش نیتی نداره،در واقع اصلا اهمیتی به هیچی نمی‌ده الا بچه ها ...

خداروشکر درکت نمیکنم، اما در اطرافیانم و حتی مادربزرگ ناتنی‌ام دیدم که چه‌طور زندگی بچه‌هاشو خراب میکنه با این کاراش...

اگه ممکنه درمورد مسائل خصوصیتون صحبتی نکنید.

مادر بزرگم عموم رفته بود برای خاله‌ام (که از طرفی زن عمومه) پرتقال بخره تیکه انداخت خوب برای زنت خرج میکنی. اون که خودش حقوق داره بذار خودش خرج کنه کاری کرد عموم با این تیکه‌ها به زنش سرد شه بعد از ۱۶ سال طلاق بگیرن

خداروشکر درکت نمیکنم، اما در اطرافیانم و حتی مادربزرگ ناتنی‌ام دیدم که چه‌طور زندگی بچه‌هاشو خراب می ...

من اصلا باهاش حرف نمیزنم،میلی به حرف زدن نداره،در کل خودشم با من حرف نمیزنه،میگم که،اون فقط بچه هاشو مخصوصا پسراش براش مهمن و تمام،باورت نمیشه اگه بگه یک هفته خونه منه و وقتی میخواد بره حتی خدافظی هم از من نمیکنه ،در کل من و مسایل در ارتباط با من براش جذابیتی نداره،حالا شایدم با بقیه عروساش همین باشه ما چون ارتباطی نداریم نمی‌دونم با اونا چطوریه 

خبر بارداریمو شوهرم بهش داد اصلا حتی نگامم نکرد تبریک بگه یا پرس حالمو کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلا باهاش حرف نمیزنم،میلی به حرف زدن نداره،در کل خودشم با من حرف نمیزنه،میگم که،اون فقط بچه هاشو ...

اینا اختلال نمایشی دارن.

تلاش دارن با عرض پوزش حروم لقمه بازی‌هاشونو نشون بقیه بدن، به نظرم سفت و محکم راجع به این مسئله با همسرتون صحبت کنید البته نه وقتی از سرکار برمیگرده و خسته‌است.

احساس میکنم سفرها و پیکنیک‌هاهم اون باهاتونه نه؟ 💔😑

من اصلا باهاش حرف نمیزنم،میلی به حرف زدن نداره،در کل خودشم با من حرف نمیزنه،میگم که،اون فقط بچه هاشو ...

امیدوارم نوه‌اش رو نبینه چون اینا نوه که دنیا اومد رو بچه‌هم متاسفانه تاثیر میذارن میدونی؟ کاری میکنن پدر رو بیشتر دوست داشته باشه.

حالا شما بارداری درست نیست اینارو بگم ولی خب حقیقت تلخه گاهی باید پیشگیری بشه