2777
2789
عنوان

دوستانی که از سرکلاژ آگاهی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 72 پست
آخه برای شما خیلی اومده پایین امکان داره تا آنومالی بازم بیاد پایین من بچه اولمو توبیست هفته از دست ...

مرسی از توضیحات جامعت عزیزم 

ببینم به نظرت من امروز رفتم تو 17 هفته به نظرت اصلا من میتونم سرکلاژ شم؟

بعد اینکه شما بعد از سرکلاژ استراحت مطلق شدین تا آخرش؟؟؟

میشه دکترتون رو معرفی کنید که من برم چکاب پیششون؟ و ازشون یه نظر خواهی کنم؟

نه عزيزم زير ٣٠سركلاژ ميكنن،مال من ٢٧بود سه تا دكتر رفتم هر سه گفتن بايد سركلاژ كني

من دوتا دکتر گفت زیر ۲۵ سرکلاژ از کلینیک سایت هم پرسیدم گفت زیر ۲۵،در مواردیکه قبلا سقط داشته باشی زیر ۳۰، ولی خداروشکر با استراحت به ۳۶ رسوندم 

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا دکتر گفت زیر ۲۵ سرکلاژ از کلینیک سایت هم پرسیدم گفت زیر ۲۵،در مواردیکه قبلا سقط داشته باشی ز ...

خب اگه خدای ناکرده به زیر 25 رسید و هفته هم بالا بود چی؟

روندِ کاهشی هی ادامه پیدا کنه

شما به جز استراحت شیاف هم گذاشتین؟

استراحت مطلق کردین؟

خب اگه خدای ناکرده به زیر 25 رسید و هفته هم بالا بود چی؟ روندِ کاهشی هی ادامه پیدا کنه شما به جز ا ...

من دو ماه شیاف استفاده کردم با استراحت مطلق ، البته دکترم گفت اگه با استراحت دو هفته بعد هم کم بشه سرکلاژ میشی ولی اگه کم نشه نشونه خوبی هست ولی الانم هر سه هفته یکبار سونو میشم که دکترم گفتخ دیگه استراحت نیاز نیست ولی خودم میترسم فعلا استراحت میکنم

مرسی از توضیحات جامعت عزیزم  ببینم به نظرت من امروز رفتم تو 17 هفته به نظرت اصلا من میتونم سرک ...

عزیزم دکترم اسمش آزیتا فرساد هستش بیمارستان اقبال میرفتم پیشش راستش خیلی دکتر مهربونیه همیشه باحوصله جواب میده.من سی و دوهفته رفتم پیشش چون میخواستم سزارین اختیاری بشم ولی سرکلاژمو دکتر آزیتا ندایی انجام داد خیلی بداخلاقه ولی کارش خوبه .من مدارک سقط اولمو بردم گفتم چرا اینجوری شذم اونم همون دفعه اول که رفتم پیشش تاریخ عمل سرکلاژ رو برام تعیین کرد اصلن معطل نکرد.مطبش فکرکنم پاسداران باشه ولی تو بیمازستان ضیاییان که دولتی هم هست من تو بیمارستان دولتی پیشش زفتم عملم توخصوصی گفت چهار میشه ولی تو دولتی دو شب اونجا خوابیدم شد 130.درضمن تا نوزده هفته وقت داری سرکلاژ کنی .ولی در عرض چند هفته وقتی انقدر اومده پایین اگه خدای نکرده مثل من پایینتر بیاد وجنین فشار بیاره دهانه باز بشه چیکار میخوای بکنی؟من استراحت نسبی بودم تا هفت ماه خیلی از خودم مراقبت کردم هفته ای یکبار حموم میرفتم تو ده روز یک هفته خونه مامانم استراحت بودم کارای سبک میکردم ولی اصلن جاروبرقی و ظرف نمیشستم.تا آخرم به درخواست خودم شیاف استفاده کردم.چهارروزم خونه خودم بودن غذا درست میکردم ولی کار نظافت باهمسرم بود .وقتی بچه دنیا اومد همسرم بامادرش رفتن خونه رو تمیز کردن یعنی خونه م آشغال دونی شده بود ولی ارزششو داشت

عزیزم دکترم اسمش آزیتا فرساد هستش بیمارستان اقبال میرفتم پیشش راستش خیلی دکتر مهربونیه همیشه باحوصله ...

ماهی جوووون من مشکلِ دیگه ای که دارم اینه که از اول هی عفونت داشتم هی دارو خوردم و هی عود کرد از اول بارداریم برای بار سوم ترشحاتِ سبز دارم بدون بو بدون خارش دو سری مترو خوردم خوب شدم دو روز بعد باز عود کرده!!!

نمیدونم باید چیکار کنم واقعا!

فک میکنم شاید مشکلِ دهانه ی رحمم بخاطرِ اینم هست 

حالا واسه دوشنبه از یه دکترِ دیگم وقت گرفتم و یکشنبم وقت سونوی واژینال گرفتم 

اصلا نمیخوام ریسک کنم ۳۲ سالمم هست دیگه فرصتِ زیادی واسه جبرانِ سهل انگاریِ دکترا ندارم 

ممنونم از لطفت که کلی راهنماییم کردی 

حتمن چک کن منم سی ویک سالمه دکترا واسه بارداری اول زیاد حساسیت نشون نمیدن خودت پیگیر باش اگه دکتزی قبول نکرد بازم برو دکتر دیگه .عزیزم وقتی طول سرویسک کم بشه نارسایی دهانه رحم داری خدای نکرده باز بشه چی.ولی شایدم باشیاف وآمپول بره بالا بازم شما اصرار کنی بهتره نذار مثل دکتر خر من دکترت سهل انگاری کنه

آخه !!! دیشب به دکتر پیام دادم که من هفته ی آینده یه سونوی واژینال میدم که طول سرویکس روبررسی کنن و ...

عزيزم الان كامنتت رو خوندم نت نداشتم

دكترت خيلي بي فكره 

من با اينكه بچه اولم بود و سقط هم نداشتم قبلش با طول سرويكس٢٧فورا سركلاژ شدم

من دوتا دکتر گفت زیر ۲۵ سرکلاژ از کلینیک سایت هم پرسیدم گفت زیر ۲۵،در مواردیکه قبلا سقط داشته باشی ز ...

ن عزيزم من سقط هم نداشتم بچه اولم هم بود ٢٧بود فورا سركلاژ شدم 

تازه با اينكه سركلاژ شدم و امپول و شياف استفاده ميكردم بازم بچم زود تَر دنيا اومد

ن عزيزم من سقط هم نداشتم بچه اولم هم بود ٢٧بود فورا سركلاژ شدم  تازه با اينكه سركلاژ شدم و امپ ...

اتفاقا دوست منم ۲۷ بود که دکترمون یکیه سرکلاژ نکرد دوهفته پیشم پسرش ۳۹ هفته به دنیا اورد،مافقط طول سرویکس در نظر میگیریم ولی خوب این چیزا تخصصیه بیشتر به شکل دهانه رحم هم نگاه میکنن

حتمن چک کن منم سی ویک سالمه دکترا واسه بارداری اول زیاد حساسیت نشون نمیدن خودت پیگیر باش اگه دکتزی ق ...

حتما ماهی جون اصلا دیگه نمیخوام برم پیشش در به در دارم دنبال دکتر خوب میگردم واقعا خدا ازش نگذره الان دو ساله تحت نظرشم و کل پرونده ی پزشکیم زیر نظرشه 

و فک نمیکردم هیچ وقت اینجوری تو دوران بارداری دستم رو بزاره تو پوست گردو!!!!

حالا تو ماه چهارم حاملگی پیش یه دکتر دیگه رفتن  و باهاش مچ شدن واقعا سخته

عزيزم الان كامنتت رو خوندم نت نداشتم دكترت خيلي بي فكره  من با اينكه بچه اولم بود و سقط هم ند ...

واقعا دیبا جون آدم باید به دکترش اعتماد کنه من که نباید به جای دکتر هی برم و بپرسم آدم به دکتر اکتفا میکنه آدم بی وجدان!

دیبا جون خیلی خیلی ممنونم که اومدی بهم دلسوزانه راهنمایی کردی 

دیبا جون دوتا سوال :

1:اینکه شما عفونت نداشتین آخه میگن عفونتم باعث این مشکل میشه

و دوم اینکه شما چند هفته سرکلاژ شدین؟

اتفاقا دوست منم ۲۷ بود که دکترمون یکیه سرکلاژ نکرد دوهفته پیشم پسرش ۳۹ هفته به دنیا اورد،ماف ...

حالا میخوام از یه دکتر پریناتولوژی وقت بگیرم 

ولی متاسفانه خیلی خیلی سرشون شلوغه!

حالا میخوام از یه دکتر پریناتولوژی وقت بگیرم  ولی متاسفانه خیلی خیلی سرشون شلوغه!

استرس به خودت نده ولی سعی کن استراحت مطلق کنی من وقتی بهم گفتن طول سرویکسم ۲۹ هست فک میکردم دیگه همچی تموم شد روحیم صفر شده بود ولی مطمئن باش استراحت کنی بهتر میشه