2777
2789
عنوان

دوستانی که از سرکلاژ آگاهی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11030 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوضاعت خطرناکه .شما باز خوبه دوباره رفتی سونو شما نارسایی دهانه رحم داری و نیاز به سرکلاژ دیگه تا نو ...

میشه یکم از عملش بگید ؟ شما چند هفته انجام دادین ؟

الان بمن شیاف ۴۰۰ داده به نظرت فایده داره؟

برای من تو بازداری اولم سونو ان تی 30بود توسونوی آنومالی متاسفانه رسید به 22ودهانه رحمم هم باز شده ب ...

من تو ان تی ۳۸ بودم دیروز بعد از سه هفته رسیدم به ۳۱!!! 

نمیدونم چرا یهو اینهمه کم شده!

دکترم که میگه وایستا تا یه ماه دیگه 

ولی من نگرانم اتفاقی واسه بچم بیفته

برای من تو بازداری اولم سونو ان تی 30بود توسونوی آنومالی متاسفانه رسید به 22ودهانه رحمم هم باز شده ب ...

چون همشون میگن تا به ۲۵ نرسه بد نیست ولی یه درصد فک نمیکنن شاید از اون بگذره!!!!

عملش خیلی راحت بود بعدشم امپول و شیافت و این چیزا استفاده میکردم استراحت کامل کامل نبودم ولی رعایت میکردم

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

گفتم که بیست و دو هفته

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  
چون همشون میگن تا به ۲۵ نرسه بد نیست ولی یه درصد فک نمیکنن شاید از اون بگذره!!!!

آخه برای شما خیلی اومده پایین امکان داره تا آنومالی بازم بیاد پایین من بچه اولمو توبیست هفته از دست دادم مجبور شدم زایمان طبیعی کنم اگه دکترم یکم احساس مسیولیت میکررد این اتفاق نمی افتاد.توبارداری دوم او سونوی ان تی طول سرویسک 36 بود بارداری اولم اون اتفاق افتاد منم رفتم دکتر دیگه گفتم فقط سرکلاژ اونم تو سیزده هفته باطول 36سرکلاژ کرد بیهوشم کردن دوروز بیمارستان بستری بودم اصلن هیچ دردی نداشت هیچی نفهمیدم.تا چند روز یکم لکه بینی داشتم که طبیعی بود تادوهفته استراحت بودم.دکترم تا یک ماه بهم شیاف و آمپول داد.تو 37هفته و پنج روز رفتم پیش دکترم گفت برو یه نوار قلب از بچه بگیر ببین وضعیتت چه طوره .چون دکترم میگفت بیا سرکلاژتو باز کنم منم نمیذاشتم میترسیدم میگفت امکان اینکه باز بشه هست آخه من چند تافیبرمم داشتم وضعم خطرناک بود.رفتم نوار داد وضعیت یکم بد بود گفت برو فردا اول صبح میای  بیمارستان اقبال اورژانسی سزارین بشی.پنج دقیقه بعد دکترم به گوشیم زنگ زد گفت بیا درمانگاه همین الان رفتم گفت باید همین الان در بیارم میترسم برات وضعیتت بده منم رفتم لباس پوشیدم در بیاره تا قیچی رو دیدم ترسیدم نتونستم بزارم اونم دیگه گفت با مسیولیت خودت امضاهم ازم گرفت میری خونه اصلن تاصبح هیچکاری نمیکنی حرکت نمیکنی صبحم میای اول از همه میری اتاق عمل.عملم خیلی خوب بود و دکترمم فوق العاده بود من بیحسم کرد همون موقع که سرکلاژو باز کرد نشونمم داد قرار بود‌آخر سی و هشت سزارین بشم ولی سی وهفت و شش روز سرارین شدم

نه عزيزم زير ٣٠سركلاژ ميكنن،مال من ٢٧بود سه تا دكتر رفتم هر سه گفتن بايد سركلاژ كني

آخه !!! دیشب به دکتر پیام دادم که من هفته ی آینده یه سونوی واژینال میدم که طول سرویکس روبررسی کنن

و بهش گفتم اگه دیدیم بازم داره کمتر میشه ، میشه سرکلاژ رو انجام بدیم که هم به اون حد بحرانی نرسم که مجبور شم کلا استراحت مطلق کنم هم هفتم بالا نره

چون مثل اینکه بعد از 18 هفته نمیشه که سرکلاژ کرد و اگرم بکنن خیلی خطرناکه ممکنه خودش باعث سقط و زایمان زودرس شه

گفت سونو رو میخوای برو ولی من تور رو سرکلاژ نمیکنم چون هم دوقلو باردار نیستی هم سابقه ی سقط تو ماههای بالا نداری!!!!

منم واقعا لجم دراومد آخه یعنی چی وایستیم تا دهانه ی رحمِ من از این بیشتر وا شه و مثلا خدای ناکرده من بچم رو تو 25 هفته از دست بدم بعد خانوم بگن خب حالا این شد سابقه ی سقط تو ماههای بالا پس بیا حالا سرکلاژژت کنم واسه بعدی!!!!!

منم واسه هفته ی بعد از نسل امید سونوی بررسی سرویکس وقت گرفتم اگه ببینم بازم کمتر شدم از یه دکتر دیگه وقت میگیرم اگه نظر اونم مثل همین بود که هیچی ولی اگه اون نظرش با این فرق میکرد که دیگه دکترم رو عوض میکنم !