2777
2789
عنوان

بعد زایمان طبیعی هم درددارم هم گشاد شدم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 24 پست
میشه یکم شنیدم ولی نه در این حد اطرافم خیلی طبیعی هست هیچ کدوم اینجوری که ایشون میگن نیست

عزیزم اطرافیانتون نمیاد بشما بگن گشاد شدن.  من خودمم جز نی نی سایتو مادرم ب کسی نگفتم

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان طبیعی سختی داشتم ..مثل شما شدم تا ۸ ماه نمیتونستم وایستم داخل واژنم درد میکرد و تا یه سال و خورده ای  هم درد داشتم ..

دکتر هم رفتم گفت هنوز بهم جوش نخورده و زخم هست ..گفت فقط باید صبر کنی تا خودش خوب شه😐

طبیعی نیست. بعد پول عمل تنگی...چقدر مگه؟ازاده؟

منم دوتا زایمان کردم واقعا به عمل نیاز دارم چن وقت پیش رفتم دکتر هزینش ۱۰۰ میلیون تقریبا هم زیبایی هم اینکه داخلی هر موردی باشه رفع بشه از نقاهتش ترسیدم هم اینکه هزینه زیاده 

من زایمان طبیعی سختی داشتم ..مثل شما شدم تا ۸ ماه نمیتونستم وایستم داخل واژنم درد میکرد و تا یه سال ...

عه واقعا.... شما گشادیشو کاری کردین؟؟؟ عملی چیزی

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

عه واقعا.... شما گشادیشو کاری کردین؟؟؟ عملی چیزی

من زایمان اولم بود ..اوایل انگار گشاد بود کم کم جمع شد ..

البته اینم بگم  من حساسیت به نخ بخیه داشتم ..کل بخیه ها عفوتت کرد و باز شد  و دکتر دوباره ندوخت گفت خودش خوب میشه و ۴ ماه طول کشید جوش خورد ..تاپیک راجع به زایمانم هست ..

اگه فکر میکنی خیلی گشاد شده ورزش های کگل لگن و واژن رو انجام بده

بعد از هر دستشویی و حمام حتما خودت رو خشک کن و اگه میتونی سشوار بکش تا خشک شه و زخم ها زودتر خشک شن..

برای رابطه هم به جای ژل لوبریکانت از روغن زیتون یا نارگیل اصل استفاده کن ..لوبریکانت میسوزونه 

عزیزم اطرافیانتون نمیاد بشما بگن گشاد شدن. من خودمم جز نی نی سایتو مادرم ب کسی نگفتم

نه ما باهم راحتیم خواهرم زن داداش هام درسته گفتن کمی تاثیر داشته اما اینکه میگی خیلی زیاده شاید رحمت شل شده یا مشکلی داری باید بری دکتر 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید