2777
2789
عنوان

دوستانی که از سرکلاژ آگاهی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11030 بازدید | 72 پست
اکوی قلب با آنومالی و سونوگرافی ان تی فرق میکنه  در واقع یه نوعی خاصی از سونو هست که فقط قلب ر ...

خیلی متاسف شدم عزیزم خدا. ایشاالله کمکت کنه .اناد من دیشب تو حموم پام لیز. خورد. و با لگن نشستم زمین حالا خیلی نگرانم برام دعا کن تو رو خدا 

خدا جونم دوست دارم
خیلی متاسف شدم عزیزم خدا. ایشاالله کمکت کنه .اناد من دیشب تو حموم پام لیز. خورد. و با لگن نشستم ...

عزیزم اگه لک بینی نداری که ایشالله چیزی نشده 

ولی باز بنا بر احتیاط یه سونو برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه لک بینی نداری که ایشالله چیزی نشده  ولی باز بنا بر احتیاط یه سونو برو

رفتم بهداشت ضربان قلبش و چک کرد لک بینی هم ندارم فقط سونو نرفتم خدا ایشاالله کمک همه بکنه کمک منم بکنه چیزی نشه

خدا جونم دوست دارم
رفتم بهداشت ضربان قلبش و چک کرد لک بینی هم ندارم فقط سونو نرفتم خدا ایشاالله کمک همه بکنه کمک منم بک ...

نه ایشالله که سالم هست

اون توی کیسه ی آبِ

کیسه ی آب تا حد زیادی ضربرو میگیره

ولی باز احتیاطا یه سونو برو

عزیز چاره کار تو فقط استراحته،پله خیلی سمه برات،از کارت بنظر من مرخصی بگیر استراحت کن،منم توی ۱۲ هفتگی ۳۸ بودم،برای غربال دوم ۲۱ شدم،که دکتر سونو دید گفت فقط استراحت مطلق و زنگ به دکترت،منم خوابیدم یه هفته کامل و رفتم دکترم اونجا سونو واژینال نوشت شده بود ۲۹و نیم،منم خیچ وقت نفهمیدم بخاطر جاهای متفاوت بود یا تاثیر استراحت،اخه میگفتن سرویکس کمتر میشه ولی زیادتر نمیشه،منم با سر و کله زدن با دکترم استراحت رو انتخاب کردم و سرکلاژ نشدم،ولی در کل تا ۲۱ هفته اخرین وقت سرکلاژ هست،دولتی ها فقط تا ۱۵ هفته سرکلاژ میکنن بیگارستان خصوصز تا ۲۱ هفته،اونم دکترم میگفت چون رحم بزرگ میشه دیگه نمیشه انجام داد میره پشت رحم و سخت میشه دوخت

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم

اره ،کلا دستکاری خوب نیست،من پیش شاکر واژینال دادم چند ثانیه بیشتر نشد،توام واژینال جایی میری حواست باشه زیاد طول ندن

اره ،کلا دستکاری خوب نیست،من پیش شاکر واژینال دادم چند ثانیه بیشتر نشد،توام واژینال جایی میری حواست ...

عزیزم من بچم رو از دست دادم این تاپیک واسه چند ماه پیش هست

من بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم

عزیزم من بچم رو از دست دادم این تاپیک واسه چند ماه پیش هست من بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم

وای خدا،خیلی ناراحت شدم،فکر کردم الان بچه دوم رو باردار هستی،ایشاا... به همین زودی دوباره یه فندوق توی دلت میاد و از همه مهتر صحیح و سالم میاد بغلت

وای خدا،خیلی ناراحت شدم،فکر کردم الان بچه دوم رو باردار هستی،ایشاا... به همین زودی دوباره یه فندوق ت ...

ممنونم عزیزم  

ولی باز ممنونم از اطلاعاتتون تو بارداری بعد به دردم میخورده 

ضمنا این مطالب خوبه میمونه اینجا واقعا یه روزی به درد کسی ممکن هست بخوره