2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23633 بازدید | 314 پست
اره دیگه بیا باهم قانون جذب رو زیرسوال ببریم🤣🤣

نههههههههههههه  من دلم نمیخواد قبل از اینکه این روزای خوش و ببینم بمیرم  حتی اگه شده پیرزن بشم و پیرمردا سرم دعوا کنن باید این اتفاق بیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری هم خونه بودین ؟ چه راحت خانوادتون اجازه دادن

تو بعضی تاپیک ها گفتم

شوهرم پسر داییمه...چون عاشق هم بودیم من رشته دانشگاهی رو تو شهر اونا انتخاب کردم...و چون بابام خیلی بهش اطمینان داشت و خانوادش هم همونجا زندگی میکردن،اجازه داد پیش اونا بمونم

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
جدییی,منم همین صبحی شازده ارسلان بزرو میخواس پیشنهاد بده من متاسفانه شوهرم سر کار بود خودم از حول گف ...

😂😂آره.تمنای عجیبی هم تو چشاش بود

خدایا هرکسی رو دقیقا بذار همونجایی که واسه دیگری میخواد.این منصفانه ترین آرزوست.
خانوما اگه باور نمیکنید،عیب نداره....ولی حداقل به زبون نیارید،تمک رو زخم نباشید....جامعه پر شده از ا ...

اگه یه هزارم درصدم شک داشتم با اینی که گفتی مطمئن شدم داری اشتباه میزنی استارتر😅

ما 4 سال باهم دوست و هم خونه بودیم...2ساله ازدواج کردیم....یعنی کلا 6 سال باهم زندگی کردیم....هم خدا ...

اسی جون اگه دایتانت راسته ایشالا حل میشه نترس اگه نه بازم دستت طلا خ خوش گذش

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
عزیزمشخصه میخوای داستانت جذاب بشه هیچ مهندسی اونم کسی که باکارگرجماعت سروکارداره وهمش توساختمونه حو ...

دقیقا شما و بقیه که این حرفارو می زنید...همونایی هستید که وقتی ی نفر تاپیک میزنه رشته و شغلتون چیه،همتون دکتر و مهندس از آب درمیاید...اونوقت یکی نیس حرفی که الان شما گفتید رو بع خودتون بگه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
اوا جدی؟ چجوری شد ازشما؟

نه جدی ما دعوا کردیم اولش,ماجراش مفصله ولی من با الفاظ رکیک مورد عنایت قرارش دادم اونم از همین با ادبیم خوشش اومد بعدم فاز ازدواجو...,تو هم امتحان کن تاثیر داره از من با تجربه بشنوووو

عجب نامردیه  ارسلان بیشرف به منم پیشنهاد داد اه😥

وااا ب من ک گف عشقم فقط توییو بس پس دروغ گفته نااامرد فردا ب افسرالملوک میگم 

نه جدی ما دعوا کردیم اولش,ماجراش مفصله ولی من با الفاظ رکیک مورد عنایت قرارش دادم اونم از همین با اد ...

اخه من کسی درست حسابیم در و برم نیست 

یکی هست که خیلی دلم پیشش بود وهست اما خب...

بیخیال

فاز غم برندارم بهتره

بریم سر همون فانتزیامون

اخه من کسی درست حسابیم در و برم نیست  یکی هست که خیلی دلم پیشش بود وهست اما خب... بیخیال فاز ...

هیچی دیگه مثل برو مهمونی بخور ب یکی لباسشو کثیف کن با نوشیدنی تو دستت این دیگه رد خور نداره بی برو برگرد مال خودتهه

آخه استاتر چقدر گناه داری........ معلومه خیلی کمبود محبت داری☹☹☹☹☹ فانتزیتم قشنگه ولی خیلی تکراریه . ...

مواظب باش فانتزی های قشنگ من یک روزی،یک جایی دامن خودت رو نگیره