2777
2789

سلام دوستان شما تو این زمینه تجربه ندارین ؟کمکم کنید من برج ۱۰ ، سال قبل سولفاسالازین مصرف کردم و باعث خارش شدید بدنم شد که بعد از ده ماه همچنان باقیه دکتر آلرژی هم رفتم فقط بهم آنتی هیستامین داد، شما تجربه ای ندارین یعنی هیچوقت اثر سولفاسالازین از بدنم نمیره؟ الان بجز مشکل گوارش که بخاطرش این دارو رو مصرف کردم ، مشکل خارش هم دارم که داره دیوونم میکنه

من آلرژی دارم 

و یکی از چیزایی که باعث آلرژی و حساسیت پوستی در من میشه دارو هست 

و تا آمپول نزنم قطع نمیشه و هیچ دارویی هیچ تأثیری نداره

امپول هم میزنم چند روز قطع شدنش طول میکشه صرفاً تو اون چند روز شدید تر نمیشه 

این کاربری دومم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آلرژی دارم و یکی از چیزایی که باعث آلرژی و حساسیت پوستی در من میشه دارو هست و تا آمپول نزنم قطع ن ...

من یه دونه آمپول هیدروکورتیزون زدم یکماه خوب بودم دوباره برگشت ، شما چه آمپولی میزنی؟

من یه دونه آمپول هیدروکورتیزون زدم یکماه خوب بودم دوباره برگشت ، شما چه آمپولی میزنی؟

همین هیدروکورتیزون 

شما وقتی به یک دارو آلرژی میکنی دیگه نباید اون دارو رو مصرف کنی چون هربار آلرژی میکنی بهش 

ممکنه به یه ترکیب خاص تو اون دارو آلرژی نشون بدی و اگر تو داروی دیگه ای هم باشه ممکنه آلرژی کنی 

من خودم مدت هاست دنبال یه دکتر خوبم

این کاربری دومم هست