2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست

وااااي استارتر😭 باورت نميشه يه چيزايي ديدم كه شاخ دراوردم،،، شاخخخخخ٠ اين كه واقعا پيشش چيزي نيس، دركت ميكنم😭 ناراحت نباش، اون به تو اعتماد داره اما مرده عصبي شده، الان اومد؟

مرا عهديست با جانان♥️🦄
استارتر ی دنیا برات خوشحالم ک بخیر گذشت خداروشکر اسکرینات چ حس خوبی داشتن عشقتون پایدار عزیزم

قربونت برم....

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااي استارتر😭 باورت نميشه يه چيزايي ديدم كه شاخ دراوردم،،، شاخخخخخ٠ اين كه واقعا پيشش چيزي نيس، د ...

باورم میشه...اما اینجا خیلیا همین چیزی که به نظر شما چیزی نیست،واسشون غیرقابل باوره

تو تاپیک جدیدم پیاممون هست...هنوز برنگشته،گفت بذار یکم تنها باشم برمیگردم

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
باورم میشه...اما اینجا خیلیا همین چیزی که به نظر شما چیزی نیست،واسشون غیرقابل باوره تو تاپیک جدیدم ...

ارهً واقعا،،، نه واقعا زمونه خيلي خرابه،، ادما هم خيلي كثيف شدن،، قديم بود غير مستقيم حرفاشونو ميزدن، اما الان هيچ ابايي ندارن، بيخيال مهم نيس باور نكنن٩

ارهً خوندم پيامشو ، واقعا چقدر خوب🌹 مردا همينن واقعا ،، يهو عصبي ميشن بعد بايد تنها باشن اروم بشن، هيچ وقت فكر بد نميكرد ، تو مقصر نبودي٠

مرا عهديست با جانان♥️🦄
ارهً واقعا،،، نه واقعا زمونه خيلي خرابه،، ادما هم خيلي كثيف شدن،، قديم بود غير مستقيم حرفاشونو ميزدن ...

دقیقا...مرسی دوست جونی،بهم انرژی مثبت دادی

کاش زودتر بیاد،دلم واسش تنگ شده

دقیقا...مرسی دوست جونی،بهم انرژی مثبت دادی کاش زودتر بیاد،دلم واسش تنگ شده

قوربونت برم،، مياد زود،، اون الان هم به فكره رفتاره امروزشه كه ناراحتت كرد، هم غيرتي شده،، داره با خودش كلنجار ميره٩

مرا عهديست با جانان♥️🦄
قوربونت برم،، مياد زود،، اون الان هم به فكره رفتاره امروزشه كه ناراحتت كرد، هم غيرتي شده،، داره با خ ...

میدونی کاش آدم به بعدش فکرنمیکرد کاش میدونستی تهش چی میشه اگه ترس از آینده وغرور وآبروی پدرم نبود ...

آره گلم بعضیا جنبه ندارن,منم بعد هشت سال هنوز دارم چوبشو میخورم!آخه اون موقع خ بچه بودم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
خانم ها يه سوال  قرص پريناتال از هفته چند خوبه براي بارداري ؟؟؟؟

من 40 روز بعد بارداریم دکترم نوشت یکی صورتی یکی پسته ای هر شب قبل از خواب 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دوران بارداري چه  مكملي يا ويتاميني مي خوردي

من ماه آخر بارداریم دکترمو عوض کردم چون دکترم تو بیمارستانی که میخواستم زایمان کنم نبود دکتر جدیدم همون پریناتال ها با یه کپسول آهن دیگه به نامویتا گلوبین با کپسول کلسیم و پودرلیدی میل برای افزایش وزن بچه نوشت میخوردم ماه آخرم گوسفند کشتیم هرروز عرق گوشت و کباب و آبگوشت آخه یکم کم خون بودم قندم پایین بود یه بچه 6ساله پیش دبستانی که خیلی مراقبت میخواست و ویارشدید شما هم دکترتون بر اساس آزمایش هاتون بدنتون هر کم و کسری داشته باشه قرص میدن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خیلی زشته هر چی میشه همه مسخره میکنن میخوان مچ بگیرن

واقعا....نمیدونی دیشب چی به من گذشت....اونوقت همه اینجا منو ی دروغگو خطاب کردن

من ماه آخر بارداریم دکترمو عوض کردم چون دکترم تو بیمارستانی که میخواستم زایمان کنم نبود دکتر جدیدم ه ...

تشكر خانمي از توضيح هات خوب تون🌹

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
تشكر خانمي از توضيح هات خوب تون🌹

قربونت عزیزم امیدوارم تن سالم و دل خوش پسرتون رو بغل بگیرید😍😘