2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست
دقیقا شما و بقیه که این حرفارو می زنید...همونایی هستید که وقتی ی نفر تاپیک میزنه رشته و شغلتون چیه،ه ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

نی نی سایت ی سایت عمومیه از این دلگیریا پیش میاد باید یاد بگیری ک دلگیر نشی

انشالله خیلی زود ارامش به زندگیتون برگرده و همسرت متوجه بی تقصیریت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان فقط میخوام که راهنماییم کنید...چجور به شوهرم توضیح بدم اشتباه فکر میکنه درموردم😭

بهش بگو پدر سوخته اون موقع که میومدی خواستگاری حالیت نبود محیط کار من یه محیط مردونه س و من باید قاطی مردا باشم

شما مردا هم جوگیر

یه نمونه ش خودت

خره دارم میگم سوء تفاهم شد

نفهم...بفهم....

این حرفها رو با تموم این فحش ها بگی قشنگ تکلیف تا فردا مشخص میشه

اگه نکشتت طلاقت میده

هیچی دیگه مثل برو مهمونی بخور ب یکی لباسشو کثیف کن با نوشیدنی تو دستت این دیگه رد خور نداره بی برو ب ...

🤣🤣😂

نه اون اصن به من محل نمیده هرچندکه منم محلش نمیذارم

یه بار بهم پیام داد جوابشو ندادم اصن

خر بازی دراوردم

دقیقا شما و بقیه که این حرفارو می زنید...همونایی هستید که وقتی ی نفر تاپیک میزنه رشته و شغلتون چیه،ه ...

اتفاقامنم مهندسم😂😂ولی بیکارش تودرخدمت خانه وخانواده ولی مهندس اونم عمران دوتاازنزدیکام هستن ودیدم خستگیشونا 

شمایااهل کارنیستی یااصلامهندس نیستی که اینقدبیکاری ازتاپیکات مشخصه من خانه دارم الان دارم مینویسم شایدیدفع۶ ازهوش برم حتی این پیامم ارسال نشه😁😁😁دیگه بای

هیچی دیگه مثل برو مهمونی بخور ب یکی لباسشو کثیف کن با نوشیدنی تو دستت این دیگه رد خور نداره بی برو ب ...

به نظرم فردا از صبح شروع کنم اول به یکی فحش بدم بعدم با یکی کتک کاری رو لباس بعدیم نوشیدنی بریزم بعد که خوب عاشقم شدن سه تاشونو باهم آشنا کنم بگم بجنگین هر کی زنده موند زن اون میشم  

عزیزم خودتو ناراحت نکن  نی نی سایت ی سایت عمومیه از این دلگیریا پیش میاد باید یاد بگیری ک دلگی ...

اره گلم میدونم...ولی من فقط قصد درددل داشتم...همه میگن حرفای من داستانِ،رمانِ...اما متاسفانه یک چیز رو نمیدونن،هر داستان و رمانی که به ذهن بشر میاد،قطعا یکجا وجود خارجی هم داشته،یعنی اتفاق افتاده

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
🤣🤣😂 نه اون اصن به من محل نمیده هرچندکه منم محلش نمیذارم یه بار بهم پیام داد جوابشو ندادم اصن خ ...

ببین قبول کن دوستیمو فردا بیا اونجا قشنگ تعریف کن!من ماجرای عشقی دوس دارم!

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
به نظرم فردا از صبح شروع کنم اول به یکی فحش بدم بعدم با یکی کتک کاری رو لباس بعدیم نوشیدنی بریزم بعد ...

بابا خلاقیت تو از منم بیشتره ایوووول 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
اتفاقامنم مهندسم😂😂ولی بیکارش تودرخدمت خانه وخانواده ولی مهندس اونم عمران دوتاازنزدیکام هستن ودیدم ...

هم اهل کارم،هم مهندسم...انقدر دنبال این نباش که بگی بقیه مهندس ها اینجورن و اونجورن...همیشه یک اتفاق یا یک ادم متفاوت پیدا میشه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...