2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست

که یهو دیدم ساکت شد و پشت سرم رو نگاه کرد گفت بله آقا امری داری؟...یهو چرخیدم دیدم شوهرم پشت سرم ایستاده(نمیتونید تصور کنید که چ لحظه بدی بود)

شوهرم اصلا به من نگاه نکرد رو به مهندسِ با دندون های ساییده گفت این خانوم متاهله و همسر منه،سریع گورت رو گم میکنی تا دندونات رو خورد نکردم....مهندس که معلوم بود ترسیده سریع در رفت و بدبختی من شروع شد....

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

به نظرتون پر بازدید میشه؟؟؟؟

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا باور نمیکنم

عیب نداره

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

خالی بندی محض 

منم مهندس عمرانم 

خالیییی بندیههههه محض 

باز میگفتی عمله بهت گیر داده باور میکردم 

هیچ مهندسی مخصوصا عمران انقدر اسگل نیست بعد دوروز چرت و پرت بگه ابرو خودشو ببره

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
مگه مهندسای ساختمون با این همه کار م میان نی نی سایت

وقتی اون همه دکتر با اون همه دردسر و گرفتاری شغلی میان ، مهندس های ساختمون که دیگه وقتشون ازاد تره !!!حالا یا اونا دکتر نیستن یا زمانشون از ۲۴ساعت بیشتره😁😁

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

خانوما اگه باور نمیکنید،عیب نداره....ولی حداقل به زبون نیارید،تمک رو زخم نباشید....جامعه پر شده از این اتفاقات

که یهو دیدم ساکت شد و پشت سرم رو نگاه کرد گفت بله آقا امری داری؟...یهو چرخیدم دیدم شوهرم پشت سرم ایس ...

کم خالی ببند وای 

ترکیدم از خنده😂از رمان کپی پیست کرده

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

خداییش یه رمان خوندم همین صحنه را داشت😁

ببخشید استارتر نمیدونم چرا یاد اون افتادم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
که یهو دیدم ساکت شد و پشت سرم رو نگاه کرد گفت بله آقا امری داری؟...یهو چرخیدم دیدم شوهرم پشت سرم ایس ...

دیگه مطمئن شدم مثل رمانه

هم از دندون ساییده شده هم رفنار شوهرت

شوهر من اگه بود یارو رو به هفت روش ممکن و ۳۰ روش غیر ممکن ساییده بود😑😑😑

به نظرتون پر بازدید میشه؟؟؟؟

👌👌👌

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

دیگه زیادی اغراق شد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
خانوما اگه باور نمیکنید،عیب نداره....ولی حداقل به زبون نیارید،تمک رو زخم نباشید....جامعه پر شده از ا ...

بگو دیگه منتظریم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...