2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23633 بازدید | 314 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنبش یک درصدیها که میگفتن شمایین?? همین شماهاباعث میشین دروغگوها بال وپربگیرن

عزیزدلم من بار اوله که این جمله رو میگم اما واقعا دلم بزای استارتر سوخت ... 💔

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

نه من مربع عشقی میخوام اونا بزنن همو بترکونن منم بشینم تخمه بشکنم,

اخه تو این رمانا معمولا دختره از این وضعیت بغرنج ناراضیه فک کنم باید ادای ناراضیا رو در بیاریم مثلا بغض کنیم بگیم من راضی نیستم کسی به خاطر من آسیب ببینه  

بچه ها چراباور نمیکنین؟هفته پیشم یه دکتر عاشق چشای من شد اما شوهر نامردم زود رسید نذاشت دکتر سر حرفو ...

جدییی,منم همین صبحی شازده ارسلان بزرو میخواس پیشنهاد بده من متاسفانه شوهرم سر کار بود خودم از حول گفتم نهه

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
ای خوااااااهر وضع جامعه بد شده ولی خب آرزو بر جوانان عیب نیس

آره ولی کوووو

این عاشقای سینه سوخته م کجااان؟

لعنتیا من منتظرتونم

عوضیا هی هم دارن پشت سرهم ازدواج میکنن دیگه دارم باکمبود آدم مواجه میشم برا تصوراتم🤣

روزی هزارتا تاپیک می زنید و غیبت مادرشوهر و خواهرشوهرمیکنید

روزی هزارتا تاپیک می زنید و از خیانت ههمسرتون میگید

روزی هزارتا تاپیک می زنید و مسائل زناشویی تون رو اینجا میگید و....

اما من بخت برگشته واسع اولین بار ی تاپیک واسه درد و دل زدم....همه گفتین رمانِ،دروغ ِ...باشه اشکال نداره

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
 اخه تو این رمانا معمولا دختره از این وضعیت بغرنج ناراضیه فک کنم باید ادای ناراضیا رو در بیار ...

ن والا من کاملا راضیم,خل یبار باید برعکس باشه تا تکراری نشه من فکر خواننده هام

ما 4 سال باهم دوست و هم خونه بودیم...2ساله ازدواج کردیم....یعنی کلا 6 سال باهم زندگی کردیم....هم خدا ...

عزیزمشخصه میخوای داستانت جذاب بشه

هیچ مهندسی اونم کسی که باکارگرجماعت سروکارداره وهمش توساختمونه حوصله تاپیک زدن ونینی سایتونداره تازه حوصلشم سرنمیره 

ان شالله شماهم به ارزوهات برسی شبت خوش

استارتر خواهر گلم 😍 روی خودت کار کن تا پست های کاربرا بهم نریزه روحیه شما را

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آره ولی کوووو این عاشقای سینه سوخته م کجااان؟ لعنتیا من منتظرتونم عوضیا هی هم دارن پشت سرهم ازدوا ...

خب همه چی از دعوا شروع میشه معمولا,فردا تو خیابون از هر کی خوشت اومد بزن بهش تا مال تو هم قسمتت بشه مال من ک همین مدلی بوووود,