2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگع سرکار ظرف میشوری یا گچ وسیمانو تودرست میکنی که حلقتو درمیاری که گم بشه  منم مردبودم زنم بی ...

نه ولی ی بار میخواستم وضو بگیرم از دستم دراورم گذاشتم رو میز وقتی برگشتم نبود...مطمئنم کار دزد نبوده ولی نمیدونم چرا حلقه نبود...

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
یعنی فقط شوهرم و یکی دیگه؟   خوب حالا باشه قناعت میکنم چیکار کنم دیگه    

نه من مربع عشقی میخوام اونا بزنن همو بترکونن منم بشینم تخمه بشکنم,

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
بستگی داره شوهرت تو رو چطور زنی شناخته باشه

ما 4 سال باهم دوست و هم خونه بودیم...2ساله ازدواج کردیم....یعنی کلا 6 سال باهم زندگی کردیم....هم خدا و هم خودش میدونع که تو این 6 سال من خطایی نکردم....ولی ماجرای امروز فرق میکنه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

بچه ها چراباور نمیکنین؟هفته پیشم یه دکتر عاشق چشای من شد اما شوهر نامردم زود رسید نذاشت دکتر سر حرفو بازکنه🤨🤨

خدایا هرکسی رو دقیقا بذار همونجایی که واسه دیگری میخواد.این منصفانه ترین آرزوست.

چش قشنگ کی بودی تو😁😁😁

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت