2777
2789
عنوان

من واقعا به این زن بی ادب باید چی میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 112 پست
وااااا  این چه حرفیه  خداروشکر شوهر من اینجوری نیس هم اجازه نمیده مامانش جلوش بهم چیزی بگ ...

خدارو شکر کن خواهر اینجور مردا نعمتن حرفای مادر شوهرتم برات هیچ اهمیتی نداشته باشه همین که کلی عاقله الحمدالله اگه عین شوهرمن بود میخواستی چکار کنی من چون دوسش دارم ،دارم تحمل میکنم

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جواب کاراشونو میده ایشالا زندگی خودشون از هم بپاچه وقتی میخوان زندگی عروسشونو  خراب کنن

من ك آرزوى مرگشو دارم باور كن روزى ك بميره من يه نفس راحت ميكشم و با آرامش زندگى ميكنم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
اتفاقا شوهرمم بهش گفت گفت دختر خودت بعد ۸سال بچه دار شد چرا صداتو در نیاوردی به زن من رسید  این ...

عزیزم اول خداروشکر چنین همسر فهیمی دارید، خدا نگهتون داره برای هم. بعدم بچه دار شدن یه امر کاملا شخصی و بین زن و شوهره. همونقدر که اگر مادرشوهر درمورد لباستون نظر بده  براتون بی اهمیته، اینم براتون مهم نباشه.

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
آهان ببين چطور واسه خودشون زرنگن چون مشكل از پسرشونه دم نميزنن اما اگر مشكل از عروس باشه هفت طلاقش م ...

مادرشوهرم زیادبه این حرفاکاری نداره چیزی بدی نه قبلن نه الان بهم نگفته فقط برادرشوهرم قبلن گفت الان نمیگه خواهرشوهرم هم میگفت مشکل ازمنه آزمایشاتونشونش دادم اونم ساکت شد

❤سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر❤❤سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم❤
مادرشوهرم زیادبه این حرفاکاری نداره چیزی بدی نه قبلن نه الان بهم نگفته فقط برادرشوهرم قبلن گفت الان ...

برو خداروشكر كن مادرشوهرت آدم خوبيه

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
خداروازاین بابت شاکرم مادرشوهرم زن خوب ودلسوزیه راضیم ازش

خداروشكر عزيزم مال من ك از اون عفريته هاس خدا لعنتش كنه

اخه  برادرم داماد همین خانوادس به خاطر برادرم و به خاطر اینکه براش مشکلی پیش نیاد تو خانواده شو ...

درکت میکنم عزیزم

خدا ب دلت آرامش بده

دعا میکنم واست ب زوری دامنت سبز بشه , دیگه هیجکس نتونه بهت بگه بالای چشمت ابرو خواهری 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
شدم دو بار سقط شد ولی به کسی نگفتیم 

وااااااااااا 

میری اونجا خودتو بگیر با گوشیت خودتو سر گرم کن

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
جاریه منم بچه دارنمیشه .یبار نشنیدم ازمادرشوهرم ک بهش بگه چرابچه دارنمیشی .تازه ب منو اون یکی جاریمم ...

عزیزم این جور پروفایلو نزار یه وقت دلش بشکنه بد میبینیا

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

اتفاقا شوهرمم بهش گفت گفت دختر خودت بعد ۸سال بچه دار شد چرا صداتو در نیاوردی به زن من رسید  این ...

لایک به همسرت واقعا.چن روز نریدحساب کاربیاددستش.این دفعه گفت اسم خواهرشوهرتوبیاربگوبااونم که بخوایم مقایسه کنیم ۳سال دیگه جادارم باخنده بگو