2777
2789
عنوان

من واقعا به این زن بی ادب باید چی میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 112 پست

بگو دیگه تو این دوره زمونه مهم‌ترین خواسته زن و شوهر بچه دار شدن نیست اون مال ۱۰۰ سال پیش بود ک فقط بچه رو هنر زن میدونستن 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور فقط اگه بچه میخاین اقدام کردید و بچه دار نمیشی پیگیرش شو برو دکتر  ان شاالله ب همین زو ...

اقدام کردیم یا نمیشه یا وقتی ام کع میشه زیر ۴ماه سقط میشه

بهش بگو برو از پسرت بپرس من بی تقصیرم😐 از بچه داری فقط آوردنش به دنیا رو بلد هستن تربیت و هزینه هاش و... که اصلا مورد خاصی نیست از نظرشون😐😤

بزار جوابش پسر خودش بده هر چی بگی بدتر میکنن😑 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
غصه نخور فقط اگه بچه میخاین اقدام کردید و بچه دار نمیشی پیگیرش شو برو دکتر  ان شاالله ب همین زو ...

والا من  ۴ساله عروسی کردیم شوهرم اقدام نمیاد فکر میکنه همون بار اول میگیره...هرچی میگم بهش میگه زوده...والا  میترسم اقدام کنم چندسال بمونم تو انتظار

وزن شروع=۶۵.۸۰۰  هدفم رسیدن ب وزن ۵۸  من میتونمممممممممم  
بهش میگفتی اگه دخترخودتم بوداینجوری میگفتی

اتفاقا شوهرمم بهش گفت گفت دختر خودت بعد ۸سال بچه دار شد چرا صداتو در نیاوردی به زن من رسید  این کارارو میکنی یه کاری نکن برم دیگه پشت سرمم نگاه نکنم هر دفعه میایم اعصابشو بهم میریزی اصلا من بچه نمیخوام  به کسی ربطی نداره 

خاک بر سرش کنن چه بیشعوره!

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

ببین 

ماهرکارکنیم دهن مردم بسته نمیشه 

به قول قدیمیا

دردروازه رومیشه بست امادهن مردمونه

بیخیال حرف مردم باش 

❤سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر❤❤سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم❤

چقدر بی فرهنگه و بیفرهنگن کسایی که دراین موارد بخودشون اجازه سوال کردن میدن و باز خواست میکنن

شاید اصلا یکی هیچ مشکلی نداشته باشه و بچه نخواد

به کسی چه؟ 

یه جواب کوبنده بهش بده استارتر ضعیف بازی در نیار تا دیگه ازین زرای مفت نزنه

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  

من معمولا مخالف رک گویی و حاضرجوابی در مقابل نزدیکانم

ولی در این مورد اگر واقعا مادر همسرت انقدر بد گفته شما هم میتونی خیلی بدتر بهش بگی خدا سر رو آفرید که روی گردن باشه نه تو نشیمن گاه دیگران. ما صلاح ندونستیم فعلا بچه دار بشیم.

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

هر گورستونی ک مادر شوهرت هست تو هم پا نشو برو   ادمایی ک باعث داغون شدن زندگیت میشن رو باید ازشون فاضله بگیری  به شوهرت هم برو بگو  بره ب مادرش یه چیزی بگه جلو دوست و دشمن هی نگه بچه نمیاری  پسرم پیر شد پسرمو داغون کردی   یه جوری بپزش ک دیگه خفه خون بگیره کثافت زبون نفهم اشغال  .  یعنی مغزش نمیکشه دو زوج ک بچه دار نشدن یا نمیخوان یا احتیاج ب دارو داره ؟  اصلا ب اون چه .  بگو بلدی بهتر تو بیا تو بستر جای شوهرم بخواب عنتر خانم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
اتفاقا شوهرمم بهش گفت گفت دختر خودت بعد ۸سال بچه دار شد چرا صداتو در نیاوردی به زن من رسید  این ...

خوبه شوهرت پشتت واگرنه چه کارامیکردغصته نخورعروس عموی منم دوبارتو۵ماهگی سقط کردالان بازحامله ۸ماه