2777
2789
عنوان

من واقعا به این زن بی ادب باید چی میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 112 پست
مگه تو تنها بچه دار میشی.نمیگن خب پسرمون شاید یه مشکلی داره. هی میگن پسرم پسرم اینگار شما خانواده ن ...

میگه پسر من مشکلی نداره من تک پسرمو رو تخم چشام بزرگ کردم ولی حیف زحمتام رفته چه عروسی اورده برام از اولشم گفتم پسرم داری اشتباه میکنی گوش نداد جلو همه اینارو میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین ممنون عزیزدلم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

فدات، 😘😘

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
میگه پسر من مشکلی نداره من تک پسرمو رو تخم چشام بزرگ کردم ولی حیف زحمتام رفته چه عروسی اورده برام از ...

نمیدونم چجوری باید جواب همچین ادمی رو داد.ان شاءالله که شوهرت پشتت باشه

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
دقیقا همینطوره خواهر شوهرم مشکل داشت بعد ۸ سال یه بچه اورد مادر شوهرم یه بار به زبون نیاورد مشکل دخت ...

خدا لعنتشون كنه مادرشوهرعفريته من خودش ٤ تا بچه سقط كرده بعد ك جاريم سقط كرد جاريم تو بيمارستان بود مادرشوهرم جلوى چشم من ب پسرش ميگفت بيا طلاقش بده اين چه زنيه ك دوتا سقط كرده نميتونه يه بچه رو نگهداره بيا واست يه دختر خوشكل بگيرم بذارم بغلت برات بچه بياره....

من شاخ در آورده بودم ب برادرشوهرم گفتم نااميد نشو خدابزرگه بالاخره بچتون ميمونه الانم بلندشو برو بيمارستان

حالا الان پيله كرده ب من ك چرا بچه نميارى دلم ميخواد بزنم دهنش بگم ب تو چه عوضى

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
میگه پسر من مشکلی نداره من تک پسرمو رو تخم چشام بزرگ کردم ولی حیف زحمتام رفته چه عروسی اورده برام از ...

وای جلوی همه میگه ببخشید خیلی بیشعوره...

من بودم پامم خونش نمیزاشتم... 

استاتر من  فکرکنم ۲ یا ۳ ماه بود عروسی کرده بودم

همش میگفتن ما نی نی میخوایم منم محل نمیدادم اصلا

نزدیک ۶ ماه بود دیگه مادرشوهرم علکی میامد میگفت  زن عموی رسول(شوهرم)میگه عروست حامله نشد?

یا فلان همسایه میگه عروست حامله نشد? 

منم.میگفتم زن عمو که عروس خودش چندسال حامله نشده منکه ۶ ماه عروسی کردم چطور روش میشه سوال کنه  (تازه جلوگیری میکردم من )

خلاصه بعدشم میگفتم هرکسی که میتونه بجه دارمیشه ,هروقت آمادگی داره , به کسی ربط نداره

ولی مگه از رو میرفتن باز میگفتن...   

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

چرا بهش نگفتین واقعیتو از اول؟ شاید اینجوری فکر میکنه تو نمیخوای ولی اگه میدونست دهنشو میبست

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
حتی اگه حق با شما باشه؟

حتی اگه حق با من باشه میگه چیزی بهش نگو من به خاطر هیچ کسی دل مامانمو نمیشکنم راستم میگه یه بار مامانش بیرونم کرد هیچی بهش نگفت اون موقع پیش خانواده اش زندگی میکردیم

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
خدا لعنتشون كنه مادرشوهرعفريته من خودش ٤ تا بچه سقط كرده بعد ك جاريم سقط كرد جاريم تو بيمارستان بود ...

یه بار شوهرم با مامانش صحبت میکرد گوشی برداشتم بشنوم ببینم چی میگه میگفت دختر خالت برات در نظر گرفتم  این دختره ارزششو نداره خالتینا از خداشونه تو بری برای دخترشون مهریش بده بره این بنده خداام 

واقعا هیچوقت مادرشو نمیبخشم  انقدر عذابم داده 

حتی اگه حق با من باشه میگه چیزی بهش نگو من به خاطر هیچ کسی دل مامانمو نمیشکنم راستم میگه یه بار ماما ...

وااااا  این چه حرفیه 

خداروشکر شوهر من اینجوری نیس هم اجازه نمیده مامانش جلوش بهم چیزی بگه یه وقتایی ام ازم معذرت خواهی میکنه بابت رفتار مادرش  واقعا اگه اینجوری نبود نمیتونستم تحمل کنم خانوادشو

یه بار شوهرم با مامانش صحبت میکرد گوشی برداشتم بشنوم ببینم چی میگه میگفت دختر خالت برات در نظر گرفتم ...

اووووووووووف دلم ميخواد بگيرم جر بدم اينجور آدما رو

خدالعنتشون كنه ايشالا

مال من جلوى چشم خودم ب شوهرم گفت خاك تو سرت با زن گرفتنت

حالا حساب كن من ٨ سال از پسرش كوچكترم ثروتمندم زيبا هستم و.....

بخدا هركس قيافه منو شوهرمو ميبينه ميگه چرا زنش شدى قيافه تو كجا و قيافه اين كجا

شوهرم فقط هيكل داره قد و هيكلش ورزشكاريه قدش دومتره وزنشم ١٣٩ شكم تخت و ماهيچه اى گردن كلفت و شونه پهن

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
وای جلوی همه میگه ببخشید خیلی بیشعوره... من بودم پامم خونش نمیزاشتم...  استاتر من  فکرکن ...

اخه  برادرم داماد همین خانوادس به خاطر برادرم و به خاطر اینکه براش مشکلی پیش نیاد تو خانواده شوهرم سعی میکنم رابطمو باهاشون حفظ کنم وقتی ام که اومدن خواستگاری خانواده شوهرم راضی نبودن به ازدواج ما از همون اولشم سر لج گذاشتن هر روز به یه بهونه ای اذیت میکنن مخصوصا چون پسرشون تک پسرم هست خیلی حساس بودن روش نمیخواستن  اینجوری ازدواج کنه 

چرا بهش نگفتین واقعیتو از اول؟ شاید اینجوری فکر میکنه تو نمیخوای ولی اگه میدونست دهنشو میبست

منم گفتم بهشون بگیم شوهرم میگه بهش بگی همه عالم دنیا فهمیدن اینو پیرهن عثمان میکنه  همون بهتر که بگیم اقدام نکردیم 

خدا لعنتشون كنه مادرشوهرعفريته من خودش ٤ تا بچه سقط كرده بعد ك جاريم سقط كرد جاريم تو بيمارستان بود ...

خدا جواب کاراشونو میده ایشالا زندگی خودشون از هم بپاچه وقتی میخوان زندگی عروسشونو  خراب کنن