امروز رفتیم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرمم بود مادر شوهرم بچشه خواهر شوهرمو گرفت داد بغل من شروع کرد غر زدن که بچمو پیر کردی یه بچه براش نیاوردی پس تو چ هنری داری حتما یه مشکلی چیزی داری که بچت نمیشه بعد این همه سال واقعا موندم بهش چی بگم خسته شدم از بس سراغ بچه میگیرن ازم
غذاهای تقویتی بخور و داروهای پزشک رو سر وق بخور ان شاالله ک دامنت سبز میشه
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
شوهرم هر دفعه که اسن حرفارو میزنه باهاش برخورد میکنه حتی یه وقتایی قهر میکنه خونشون نمیره پارسال ۶ما ...
خوبه ک شوهرت پشتته همه ی ما این چیزا رو شنیدیم با این تفاوت ک شوهر من پشته خانوادشه
😔
ان شاالله ی نی نیناز و تپل ب زودی ب زندگیتون میاد
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونام باید زندگی شما واسشون مهم باشه و احترام بزارن.به داداشت بگو باهاشون حرف بزنه.
به داداشمم میگم میگه مقصر خودتی منکه گفتم مادرش عفریتس عروس اینا شدن اخر و عاقبت نداره گوش ندادی هر بلایی سرت بیارن حقته ولی من از شوهرم راضیم فقط خانوادش خیلی عذاب اورن