2777
2789
عنوان

گشنمه

297 بازدید | 46 پست

چی بخورم🥴

غذا میخوام

مرغ سوخاری

چنجه 

دنده هم میخوام

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام برم سر راه کله بخورم

سر کوچمون هست 

اندازه ۵ نفر بگیرم چند میشه 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

منم خیلی گشنمه کاش میشدبگیرم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

منم خیلی گشنمه کاش میشدبگیرم

بابامو بیدار میکنم باهم بریم کله پاچه بخوریم😂😂

🥹🥹چی دلت میخواد

همه چی همینایی که گفتین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

کیک شکلاتی خیسباقلوا😰

نگودیگه عزیزم یکی میبینی نداره یتیمه یاحاملست کلادسترسی نداره گناه دارن من دهنم آب افتاده