2777
2789
عنوان

من واقعا به این زن بی ادب باید چی میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 112 پست
جاریه منم بچه دارنمیشه .یبار نشنیدم ازمادرشوهرم ک بهش بگه چرابچه دارنمیشی .تازه ب منو اون یکی جاریمم ...

آفرین به شما و مادرشوهرتون
پز رفتارهای خوب اطرافیانتونو تو تاپیکی که استارترش از این موارد ناراحته ندید

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من  ۴ساله عروسی کردیم شوهرم اقدام نمیاد فکر میکنه همون بار اول میگیره...هرچی میگم بهش میگه ...

ب خودت و‌خوراکت زیاد برس غذای مقوی بخور دکتر برو تا ان شاالله ایندفه حامله شدی سقط نشه خدایی نکرده..با شوهرتم بطور جدی برید واس اقدام بچه...زندگی باوجود بچه خیلی شیرین تره💞

میگفتی با پسرت حرف بزن  اون راضی نمیشه تقصیرو بنداز گردن اون...

شوهرم خودش گفت من بچه نمیخوام ولی مادر شوهرم گفت من میدونم پسرم بچه دوس داره بچه خودمو خوب میشناسم حتما مشکل از توعه 

شوهرم خودش گفت من بچه نمیخوام ولی مادر شوهرم گفت من میدونم پسرم بچه دوس داره بچه خودمو خوب میشناسم ح ...

بگو اخه مگه شما تو زندگی مایی که نظر میدی😐😆عجب پرروییه ها😂

هر گورستونی ک مادر شوهرت هست تو هم پا نشو برو   ادمایی ک باعث داغون شدن زندگیت میشن رو باید ازش ...

شوهرم هر دفعه که اسن حرفارو میزنه باهاش برخورد میکنه حتی یه وقتایی قهر میکنه خونشون نمیره پارسال ۶ماه پاشو نذاشت اونجا ولی مادرش درس عبرت نمیگیره  هر دفعه که شوهرم باهاش برخورد میکنه بازم بعد چند هفته شروع میکنه این حرفاشو

جاریه منم بچه دارنمیشه .یبار نشنیدم ازمادرشوهرم ک بهش بگه چرابچه دارنمیشی .تازه ب منو اون یکی جاریمم ...

روی مادرشوهرتو از طرف نی نی سایتیا ببوسوبهش بگو مادری مث تو باید20 تا میزایید..چون نسل شماها هر چی بیشتر ..بهتر. خدا حفظش کنه

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
منم امسال 5ساله که ازدواج کردم بچه ندارم دکتررفتم مشکل ازشوهرمه اوایل میگفتن چرابچه دارنمیشی امامشکل ...

آهان ببين چطور واسه خودشون زرنگن چون مشكل از پسرشونه دم نميزنن اما اگر مشكل از عروس باشه هفت طلاقش ميكنن عوضيا

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!