2777
2789
عنوان

حامله گی مخفیانه

3107 بازدید | 51 پست

سلام دوستای گلم  شب همگی به خیر

ازتون یه مشورت عاقلانه و درست میخوام راجع به دوست خیلی صمیمیمه

دوستم حدوده نه ماهه با یه پسره دوست شده اولش تریپ ازدواج بودن و واسه جلب اعتماد دوستم گفت که به خونوادم گفتم اما همش حریان خواستگاری و رسمی شدن قضیه رو عقب مینداخت تا اینکه پسره کم کم پا عقب کشید و طوری که میگفت خونوادم راضی نیستن طوری که دوستمو خیلی وابسته کرده بود بیست روز بیست روز گوشیشو خاموش میکرد جوابشو نمیداد حتی خونواده پسره با دوستم خیلی برخورد بدی داشتن کلی بهش توهین و بی احترامی کردن و خیلی غرورشو خرد کردن متاسفانه دوست من قبلا یه ازدواج ناموفق داشته و الان از پسره حامله هستش الان میگه میخوام بچه رو بزارم که هرجور شده باهاش ازدواج کنه به نظرتون باید جیکار کنه که عقدش کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنه اون دختر در آینده براش به اندازه پشیزی ارزش نداره

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

یعنی دختر نبوده دوست شده با این اقا پسر؟؟؟

اخه چرا تا این حد رابطه داشته که بارداربشع خیلی بده

هر خانواده ایم باشن راضی نمیشن

اگرم ازدواج کنن زندگی خوبی نخواهد داشت و فقط آزار میبینه

خدایا امیدم فقط بخودته

فک کرده دلارام خسروانیه! بهش بگو اون کانادا بود تو ایرانی! اصلا خونواد اش زنده اش میذارن اگه بفهمن حاملس؟

بعدم همچین دختری که اینقدر راحت تن بده به درد ازدواج نمیخوره معلومه که خانواده پسره راضی نمیشن!

بهش بگو بره چهار پنج تا قرص سیتوتک بخور تا دیر نشده ، شر درست نکن!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

هیچ کاری نمیتونه بکنه نه قانون بهش حق میده نه عرف جامعه،کسی براش کف نمیزنه وازش حمایت نمیکنه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
خب بهش بگه ببین اصلا قبول میکنه قبولم نکرد بره شکایت کنه ازمایش میگیرن بدونن مال پسرس مجبورش میکنن ...

ازدواج ب چه قیمتی؟؟پسره بزوردادگاه دختره روعقدکنه کینه میکنه روزگاردخترروسیاه میکنه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
خب بهش بگه ببین اصلا قبول میکنه قبولم نکرد بره شکایت کنه ازمایش میگیرن بدونن مال پسرس مجبورش میکنن ...

عزیزم دادگاه هیچ مردی رو مجبور به ازدواج نمیکنه

ممکنه فقط بهشون توصیه کنن که ازدواج کنن

فقط مرد رو مجبور میکنه نفقه بچه رو بپردازه همین