2777
2789
عنوان

دختر خالم ک عاشق همه مرداست

295 بازدید | 27 پست

خانما من نامزدم و یک دختر عمویی دارم ک شدیدا عاشق رقابت کردن با خانمهای متاهل یا خانمهایی ک پارتنر دارن هستش ، عمدا ب شوهر یا دوس پسر اونا نزدیک میشه باهاشون میگه میخنده لباساشو باز میذاره پیششون تا توجه مردا رو جلب کنه و همسر خودشونو کنار بذارن تادراین رقابت پیروز بشه ، خودشم متاهله ، بااینکه شوهرش فرشتست  اما حتی اگه  الاغ نر همسایه روببینه ک متاهله  میگه این حتما از شوهر خودم بهتره ، راستش اوایل فکر میکردم دختر عموم از روی شوخ و شاد بودنشه ک با همه مردا گرم میگیره ، کم کم ک خودم متاهل شدم ، دیدم شوخی های دستیش با همسرم زیاده ، ببخشید برای مثال یکبار لباس یقه باز پوشید و عمدا خم میشد تا همه چیزش مشخص بشع ، خدایی خوشگلم هست ولی نمیدونم چشه آخه از زیبایی کم نداره  واقعا  ولی نمیدونم مرضش چیه ، بازم بااینکه از این جور موارد ازش میدیدم میگفتم حتما من اشتبا میکنم و حساس شدم ، ی چندباری ک باهم دردول میکردیم از روزایی میگفت ک با دوس پسرای سابقش چت میکنه درحالی ک متاهله و حتی همسرش متوجه شده ، و با ذوق تعریف میکنه ک دوست پسراش دوست دختر دارن ولی از وقتی بااین حرف میزنن بااونا کات کردن ، حقیقیتا نمیتونم باهاش کات کنم چون دختر عمومه و غریبه نیست ، اما نمیدونم چیکار کنم ک ب شوهرم دست نزنه ، ب شوهرمم نمیتونم بگم ک دختر عموم فلانه  چیکار باید کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل داره دیگهشخصیت مرزی داره باید درمان بشه

خانوم متخصص از کجا تشخیص دادین مرزیه پرفسور!

خود پزشک با این قطعیت حکم نمیده

لطفن رو مردم اسم نذار

اسم مرزیارو هم خراب نکن

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

چجوری واقعا طاقت میاری اینجوری باشوهرت رفتار کنه😐

من بودم از وسط نصفش میکردم

حتما که نباید با فامیل رابطه داشته باشی.تو مگه خونه زندگی نداری خو کمتر رفتوامد کن نرو خونش