خانما من نامزدم و یک دختر عمویی دارم ک شدیدا عاشق رقابت کردن با خانمهای متاهل یا خانمهایی ک پارتنر دارن هستش ، عمدا ب شوهر یا دوس پسر اونا نزدیک میشه باهاشون میگه میخنده لباساشو باز میذاره پیششون تا توجه مردا رو جلب کنه و همسر خودشونو کنار بذارن تادراین رقابت پیروز بشه ، خودشم متاهله ، بااینکه شوهرش فرشتست اما حتی اگه الاغ نر همسایه روببینه ک متاهله میگه این حتما از شوهر خودم بهتره ، راستش اوایل فکر میکردم دختر عموم از روی شوخ و شاد بودنشه ک با همه مردا گرم میگیره ، کم کم ک خودم متاهل شدم ، دیدم شوخی های دستیش با همسرم زیاده ، ببخشید برای مثال یکبار لباس یقه باز پوشید و عمدا خم میشد تا همه چیزش مشخص بشع ، خدایی خوشگلم هست ولی نمیدونم چشه آخه از زیبایی کم نداره واقعا ولی نمیدونم مرضش چیه ، بازم بااینکه از این جور موارد ازش میدیدم میگفتم حتما من اشتبا میکنم و حساس شدم ، ی چندباری ک باهم دردول میکردیم از روزایی میگفت ک با دوس پسرای سابقش چت میکنه درحالی ک متاهله و حتی همسرش متوجه شده ، و با ذوق تعریف میکنه ک دوست پسراش دوست دختر دارن ولی از وقتی بااین حرف میزنن بااونا کات کردن ، حقیقیتا نمیتونم باهاش کات کنم چون دختر عمومه و غریبه نیست ، اما نمیدونم چیکار کنم ک ب شوهرم دست نزنه ، ب شوهرمم نمیتونم بگم ک دختر عموم فلانه چیکار باید کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم) عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل