2777
2789

خانوما من دخترم سه سالشه ما یه همسایه بغلی داریم دخترش ۱۱سالشه دخترم همش خونه اوناس میگم بیا خونمون گریه میکنه میگه نه میره اونجا خودش بازی میکنه 

من تو خونه هیچی بهش نمیگم کلا ادم ارومیم باهاش بازی میکنم نازشو میکشم با همسرمم خوبیم که بگم خونمون تشنجه 

هرکی و ببینه به ما ترجیح میده هم من هم باباش حتی مامان جونش که مادر همسرمه پیره هم دوس داره اونجا بره ولی خونمون نه پیش من نه😞

باید همبازیش شین.قایم باشک بازی کنین.با اسباب بازیهاش باهمدیگه بازی کنید.خونه درست کنید.تاپ بازیش بدید.دنبال بازی کنید.من با دخترم که همسن دخترتونه اینجوریم .هرجا میریم میکه بریم خونمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همبازیش شین.قایم باشک بازی کنین.با اسباب بازیهاش باهمدیگه بازی کنید.خونه درست کنید.تاپ بازیش بد ...

اینم قبلا اینجوری بود ولی یه مدته کلا وایسطه همسایه بغلیمون شده خونه نمیاد اصلا

باید همبازیش شین.قایم باشک بازی کنین.با اسباب بازیهاش باهمدیگه بازی کنید.خونه درست کنید.تاپ بازیش بد ...

چندسالته ؟

من بخام اینجوری بازی کنم دیگه تا شب دست از سرم برنمیداره هی میخاد بگه بیا بازی منم خسته میشم جون ندارم ط

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

چندسالته ؟من بخام اینجوری بازی کنم دیگه تا شب دست از سرم برنمیداره هی میخاد بگه بیا بازی منم خسته می ...

من فکر کنم ده سال از شما بزرگتر باشم حداقل.قرار نیست تا شب باهاش بازی کنی.وقتی هواسش سرگرم بازیش یهو برو بالاسرش همبازیش شو.بهش بکو بیا حالا این بازی.بعد بکارت برس.میخوام بگم یهو سوپرایزش کن

دست من نیس تا میاد خونه میگه برم اونجا حتی وقتی اون مدرسس میره با مادرش بازی میکنه😞

الهی🤣

منم بچه بودم از خونه همسایه بزور می اوردنم خونه 

خب همش با شماس حوصله اش سر میره . نیاز به هیجان داره

نزار تنها بره جایی اونم دختر۱۱ ساله میتونه کلی چیزای بد یادش بده.خودت باهاش برو یه ساعت بازی کرد بعدش ببرش پارکی بستنی چیزی باهم بخورین.اینجوری پیش بره اصلا نمیتونی تو خونه نگهش داری

اگ میتونی دوسه ساعت تو روز ببرش مهد 

من فکر کنم ده سال از شما بزرگتر باشم حداقل.قرار نیست تا شب باهاش بازی کنی.وقتی هواسش سرگرم بازیش یهو ...

خب بچه من دیگه ولکنم نیست 

چندسالته من ۴۰ سالمه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

چه اشتباه بزرگی که دختر بچه رو میفرستین خونه همسایه. 

بزور شده تو خونه نگهش دار. حتی اگه گریه کرد. 

دیگه از پسش بر نمیایی که تو خونه بمونه. به هیچ کس تاکید میکنم به هیچ کس اعتماد نکن. 

اون دخترم ۱۱ سالشه... تو اوج کنجکاوی جنسی و  به هر حال اونجا مهمون هم میاد و میره... 

بچت خدای نکرده دست زده شد میخای چه کنی؟ 

سفت و سخت نزار بره. خیلی گریه کرد ببرش پارک. ببرش بیرون.  ولی کنارش باش

دختر منم ۲ سالو نیمشه همینطوره 

خب تنهان، خونه براشون تکراریه دوست دارن برن بیرون دنیارو کشف کنن

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

46

بچه من اگه برم سراغش دیگه نمیزاره بشینم میگه باید فقط بازی کنی منم خسته میشم بله قرار نیست همش بازی کرد اما بچم که قبول نمیکنه منم مجبورم یا ببرپش بیرون که تو خیابون هم داستان داریم