دختر منم عینک میزنه..منم اوایل خیلی غصه خوردم ولی خود دخترم راحت کنار اومد باهاش..الان کلاس هفتمه..همیشه هم شاگرد اول کلاس بوده..الکی غصه نخور...درست نمیشه ضعیفی چشم..بزرگ میشه عمل میکنن
ضعیفی خوب نمیشه ولی باید عینک بزنه که نمره چشم بیشتر نشه و کنترل کنه از پیشرفت بیماری دختر منم از چهار سالگی عینکنی شده ولی اصلا نمیزنه امسال هم کلاس اوله بعضی وقتها تو کلاس میزنه بعضی روزها هم نمیزنه خودم خیلی خیلی ناراحتم
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
دقیق یادم نیست یه چشمش ۱و ۷۵ فکر کنم اون یکی هم ۱و نیم
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
از نخوری و کمبود ضعیف شده چشماش از بس مواد غذایی گرونه خدا 😟دکتر گفت شش ماه دیگه مجدد بیارم درست نش ...
نه بابا از نخوری نیست منم فوق تخصص بردم و گفتم اگه ويتامين میخواد بنویسه گفت اصلا ربطی به اونا نداره ارثی هست که خودم متاسفانه عینکی هستم
از نخوری و کمبود ضعیف شده چشماش از بس مواد غذایی گرونه خدا 😟دکتر گفت شش ماه دیگه مجدد بیارم درست نش ...
بدون عینک چجوری میخواد درست بشه؟دختر من هم تنبلی چشم داشت هم چشماش ضعیف بود هم استیگمات داشت بردم دکتر عینک داد الان سه ساله تحت نظره . تنبلی چشمش ونمره چشمش کم شد اما استیگماتش خوب نمیشع .
زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!