2777
2789
عنوان

حامله گی مخفیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3107 بازدید | 51 پست
قانون اصلا از این خانم حمایت نمیکنه فقط هر دو به جرم رابطه ی نامشروع حدمیخورن و مرد مجبور میشه نفق ...

آره درسته بعضیا فکر کنن چون رابطه کامل داشتن یاباردارشدن میتونن طرف رومجبوربه ازدواج کنن ومیرن شکایت میکنن ولی نمیدونن که حد داره رابطه به میل خودشون بود

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
نخوره این قرصارو یهو خودش یطوریش شه بدترشه اوضاع

نه بابا! همین قرص رو به صورت شیاف واژینال استفاده کنه چن ساعت بعدش سقط میشه! فقط داروی گرونیه و از بازار سیاه باید خرید

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چنین چیزی وجود نداره این فقط تصور عامه ی مردمه مهریه یکی از شرایطش قابل پرداخت بودنشه مگر می ...

این اتفاق دقیقابرای برادردوستم افتاد حین رابطه بادوست دخترش پلیس بهشونوگرفت دختره خودش ب پلیس زنگ زده بود،مهریه ام یه دستوپای داماده که چون عقد زوری بود نخوادبعدش طلاق بده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
ولی هر چی باشه دادگاه نمیتونه من و مجبور با سقط کنه.دیگه قید ابرو وهمه چیمو زدم.خانواده اش له ام کرد ...

چطوری میخواهدبچه روبه دنیا بیاره چرا انقدربچه گانه فکر میکنه

اصلا چنین چیزی وجود نداره این فقط تصور عامه ی مردمه مهریه یکی از شرایطش قابل پرداخت بودنشه مگر می ...

ولی ذوستمو خیلی اذیت کردن واینکه اون قید ابروشو زده.مگه قانون میتونه به زور جنین و سقط کنه؟

ولی ذوستمو خیلی اذیت کردن واینکه اون قید ابروشو زده.مگه قانون میتونه به زور جنین و سقط کنه؟

نه عزیزم من نگفتم جنین رو سقط کنه

فقط گفتم دادگاه هرگز مرد رو مجبور به ازدواج نمیکنه

فقط میگه نفقه ی بچه رو بده

قاضی ها در چنین موارد توصیه میکنن که ازدواج کنن

ولی مجبور هرگز

نه فقط میگن باباش بهش خرجی بده اون درحد متوسط شناسنامه هم بدون نام پدربچه میشه یک بدبخت تو این جامعه یک مهر بدنامی قشنگم رو صورت دوستت میخوره تا آخر عمر

نه عزیزم من نگفتم جنین رو سقط کنه فقط گفتم دادگاه هرگز مرد رو مجبور به ازدواج نمیکنه فقط میگه نفقه ...

دوستم از لحاظ مالی خوبه،شما باشید به خاطر اخرین فرصت بچه دار شدن و عشق داشتن به کسیمه میدونی کنارش خوشبختی چیکاز میکنی

هرچقدرم اذیت شده باشه ارزش نداره بادست خودش بقیه زندگیشو آتیش بزنه

دوستم از لحاظ مالی خوبه،شما باشید به خاطر اخرین فرصت بچه دار شدن و عشق داشتن به کسیمه میدونی کنارش خ ...

کسی که نتونه تصمیم بگیره ازدواج کنه یا نه چطوری میتونه یک نفردیگه روخوشبخت کنه

دوستم از لحاظ مالی خوبه،شما باشید به خاطر اخرین فرصت بچه دار شدن و عشق داشتن به کسیمه میدونی کنارش خ ...

نمیدونم

چون توی شرایطش نیستم نه میتونم قضاوتش کنم و نه میتونم بهش راهکار بدم

فقط از خدا میخوام کمکش کنه که از این روزها به سلامت بگذره