2777
2789
عنوان

مامانا چشم بچه خردسال ضعیف باشه بنظرتون قابل بهبوده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 34 پست
خوب. میشه ببر دکتر عینک میده بهش تا قبل از ۹ سالگی مرتب عینک استفاده کنه خوب میشه تنها چیزی ک درمان ...

ببخش عزیزم هعی سوال میپرسم

گودی زیر چشم هاشم خیلی زیااااااد از ضعیفی چشمه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من بهداشت کاغذ داد بردم دکتر چشمگفت روزی یک تخم مرغ محلی بخورهببخشید یکی سوال دیگم دارم از تلوز ...

اره تلوزیون و گوشی که بدتر هم می‌کنند باید فاصله ۳ متری رو رعایت کنه موقعی که میخواد تلوزیون نگاه کنه  ، اصلا دکتر واسه دختر من  چیزی نگفت  حتی خودم  بهش گفتم اگه با ویتامینی یا غذایی خوب بشه  براش بنویسید گفت  خانم  اونا اصلا کارساز نیست  فقط عینک بزنه  که دختر من اصلا همکاری نمیکنه  خودم خیلی غصه می‌خورم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ببخش عزیزم هعی سوال میپرسمگودی زیر چشم هاشم خیلی زیااااااد از ضعیفی چشمه؟؟

ضعیفی چشم اگه از بچگی باشه بخاطر تلویزیون و گوشی نیست...خود خوری نکن اصلا..ژنتیک هست..چون این همه بچه هست که از بچگی گوشی دستشونه ولی عینکی نشدن..

...
ضعیفی چشم اگه از بچگی باشه بخاطر تلویزیون و گوشی نیست...خود خوری نکن اصلا..ژنتیک هست..چون این همه بچ ...

از نخوری و کمبود میتونه باشه؟؟

اره خیل غصه میخورم خدا لعنت کنه باعث این گرونی رو

توی این سن ارثی هست.نه ضعیفی درمان نداره فقط ببر اپتومتریست چشمشو معاینه کنه درست شماره درست براش تج ...

عزیزم دو تا مورد هست عذاب میکشم یکی تلوزیون و گوشی از خیلی کوچک بود شاید یکسال و نیم زیاد دیده

یکیم که از فقیری و نداری خورد و خوراک نتونستم فراهم کنم بخوره

بنظر شما از ایناست؟

چشم های من الان سی سالمه شمارش یک هست عینک نمی زنم

اما این طفل معصوم سه سالشه اینقدر ضعیف

بنظرت قابل درمان و بهبوده ؟؟؟

عزیزم دو تا مورد هست عذاب میکشم یکی تلوزیون و گوشی از خیلی کوچک بود شاید یکسال و نیم زیاد دیدهیکیم ک ...

عزیزم توی این سن فقط ارثیه.درسته گوشی و تلویزیون هم بی تاثیرنیست ولی نه اینکه تو سن ۳سالگی ضعیف بشه.تو خانواده پدرش یا شما کسی بوده ازسن کم عینکی بوده؟

عزیزم تغذیه باعث ضعیفی نمیشه .ما تو اقوام داریم بچه ضعیفی داشته دکتر گفته ارثی هست

یه روز خوب میاد

عزیزم توی این سن فقط ارثیه.درسته گوشی و تلویزیون هم بی تاثیرنیست ولی نه اینکه تو سن ۳سالگی ضعیف بشه. ...

عزیزم خاله هاش چشم هاشون ضعیفه مادر خودم چشم هاش ضعیفه 

پدرشم نمی دونم زیاد باهم زندگی نکردیم خیلی زود جدا شدیم من حامله بودم رفتم دادگاه دنبال کارهای طلاق و جدایی

کلا بچه رو خودم بزرگ کردم ولی خانواده من اره دوتاخواهرم و مادرم عینکی هستن

پس ارثی قابل درمان هست یانه

ببخش تروخدا هعی سوال کردم ازت خیلی ممنونم جواب دادی خدا خیرت بده الهی🙏🙏