2777
2789

دوست پسرم شغلش دولتیه الان حقوقش ۲۵ م هست و دارن با برادرش توافق میکنن که ماشین سنگین بخرن الان پولدار نیست فقط یه ماشین داره و یه خونه توی روستای پدرش و اینکه سوادشم دیپلمه 

منم دوتا لیسانس دارم و ارشد شغلمم ازاده و یه واحد خریدم 

اومد خواستگاری خودشم گفت که چون روستا دوست نداری فعلا خونه توی شهر اجاره کنیم 

من سی سالمه اون ۳۲ 

و اینکه خوبیاش اینه که خانوادش کم جمعیته فقط یه داداش داره و مخالف شغل من نیست خیلی ارومه و اذیت نمیکنه همیشه حمایتم کرده بر خلاف بابام که خونم رو توی شیشه میکرد الان دوماهه باهم در ارتباطیم واقعا بدی ازش ندیدم

ولی مامانم میگه تو خونه بابات بالاشهر بوده الان زن روستایی بشی همه بهت بخندن ولی خب من باهاش خیلی کافه رستوران رفتم از لحاظ اداب معاشرت اوکیه فقط دانشگاه نرفته که اینم فکر نمیکنم مهم باشه اخه دوست پسر قبلیم دوتا شغل تجاری خیلی مهم و درامد میلیاردی و دکترا داشت ولی بیشعور عالم بود 

الانم من سالهاست تنهام پدر مادرم جدا شدن منو ول کردن خیلی سختی می کشم ولی مامانم مخالفه

چطور درس نخونده و شغل دولتی داره

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کاری به حرف مامانت ندارم

ولی دو ماه خیلی کمه برای آشنایی یه عمر زندگی

بعدم پسره از خداشه که تو با این شرایط بهش بله بگی و ممکنه برات کلی نقش بازی کنه و تو نفهمی

اینا تو گذر زمان و آشنایی عمیق تر مشخص میشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بعد از چند سال که عشق و عاشقی از سرت افتاد با مشکلات واقعی زندگی مواجه شدی شکایت و ناراحتی زندگیتو به خانواده گفتی اون موقع مامانت میگه به من چه ربطی داره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
فنی

خوبه پس . الان کارمندای دولت حتما ۵۰ ۶۰ رو میگیرن

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

وا شوهر نکردی نکردی کیو پیدا کردی آخرسر

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یعنی رفتاراش همه فیلمه؟

امکانش خیلی زیاده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊