2777
2789
عنوان

حامله گی مخفیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3107 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدکنن حلال میشه

نمیشه! مهم زمان انعقاد نطفه هس که زن و شوهر نبودن! پس حلال نیست

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
فک کرده دلارام خسروانیه! بهش بگو اون کانادا بود تو ایرانی! اصلا خونواد اش زنده اش میذارن اگه بفهمن ح ...

نخوره این قرصارو یهو خودش یطوریش شه بدترشه اوضاع

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

قانون اصلا از این خانم حمایت نمیکنه

فقط هر دو به جرم رابطه ی نامشروع حدمیخورن

و مرد مجبور میشه نفقه ی بچه رو بده

این فکر اشتباهه که دادگاه مرد رو متهم میکنه و مجبور میکنه با این زن ازدواج کنه

من حقوق خوندم

ما چنین قانونی نداریم

چرا قانون بهش حق نمیده؟

قانون کشوراسلامی بنظرت از رابطه نامشروع و بچه نامشروع دفاع میکنه؟؟؟دختره چه حرفی برای گفتن داره پسره بهش تجاوزنکرده ک ب خواست خودش این اتفاق افتاده من دیدم کسایی ک بهشون تجاوزمیشه وباردارمیشن قانون کاری براشون نمیکنه این ک جای خودداره

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
اون بچه که حلال نیست...

حلال نباشه

انسان که هست

قلب کوچولوش که میزنه

بعدم شاید وقتی به دنیا بیاد در آینده ی خودش آدم خیلی مومن و با ایمانی باشه

خدا که نمیاد گناه پدر و مادر اون بچه رو به حساب این طفل معصوم بزاره 

قانون اصلا از این خانم حمایت نمیکنه فقط هر دو به جرم رابطه ی نامشروع حدمیخورن و مرد مجبور میشه نفق ...

مگراین ک موقع رابطه دستگیربشن،پسره مجبور میشه دختره روعقدکنه یه دستوپاشم مهرکنه

مگراین ک موقع رابطه دستگیربشن،پسره مجبور میشه دختره روعقدکنه یه دستوپاشم مهرکنه

اصلا چنین چیزی وجود نداره

این فقط تصور عامه ی مردمه

مهریه یکی از شرایطش قابل پرداخت بودنشه

مگر میشه دست و پا رو مهریه کرد

اینا رو مردم خودشون ساختن

توی قانون نیست وتا حالا اجرا نشده