2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 622 پست
دایی و عموی شوهر نامحرمن

بله میدونم هر کاری کردم نشد پستمو اصلاح کنم آخرش تو یه پست دیگه نوشتم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانوم از آشناهای ما کارش ایراد گرفتن از دخترای مردم بود

فلانی مانتوی کوتاه می پوشه! موهاش بیرونه!حجاب نداره!

دوست پسر داره! فلانی بی حیاس و الی آخر!

الان دخترش متاهله و دوست پسرای متعدد داره!

یه بار  همزمان با دونفر دوست بود! و این دوتا پسر وسط محل دعوا کردن و نزدیک بوده یه آبروریزی درست حسابی براشون پیش بیاد!

بیداد ظالمان شما نیز بگذرد

من اونایی که بچه پشت سر هم داشتن مسخره میکردم

خودم حامله شدم حساب کرده بودم تا روزیکه بدنیا میومد پسرم 1 سالو 5 ماهش میشد

اما حیف که سقط شد😢😢😢😢درسته ناخواسته بود اما کم کم بهش دل بسته بودم دوسش داشتم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

مادرشوهرم برا کل فامیلشون حرف درمیاورد فلانی دوس پسر داره فلانی چت میکنه اون دختر خوبی نیس بعدم همیشه میگفت خداروشکر دخترم چادریه همیشه پیش من از چادر دخترش میگفت چون من چادر نمیپوشم .خلاصه  دختر چادری محجبش گند بالا اورد الان روش نمیشه پیش من حرف بزنه بحثو عوض میکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها حرفاتون منو ترسوند😨😨😨 اول راهنمایی بودم سه تا دوست بودیم یکیشون سرطان داشت که خداروشکر خوب شده بود و همیشه حرفش رو میزد یه روز نمیدونم چرا باهم قهر کردیم من به اون دوست مشترکمون گفتم انقد از سرطان حرف میزنه حس میکنم منم سرطان گرفتم اونموقع سنم کم بود خوب میدونم حرف خوبی نزدم الان یادم افتاد چیکار کنم😓😓😓 

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞

خودم از مردای عینکی بدم میومد شوهرم عینکیه..

یکی از دخترای فامیل همیشه میگفت من نمیدونم چطور میشه مادرشوهرو عروس بد باشن وقتی من باهاش مثل یه دوست رفتار کنم اونم همینجوریه الان با مادرشوهرش کاردو پنیرن.

دخترخالم زنایی که به شوهراشون خیانت میکردد فحش بارون میکرد ولی خودش الان متاسفانه دوست پسر داره.

من به این جمله اعتقاد دارم اینکه وقتی کسیو مسخره میکنی همه ی زمینو زمان دست به دست هم میدن تا تورو تو اون موقعیت قرار بدن

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

کسی مسخره نکرد.ولی برام پاپوش درس کرد که ابروم بره دقیقاااااا همون اتفاق برا خودشون پیش اومد حتی بدتر.همیشه گفتم و میگم با ابرو کسی بازی نکنید زندگی کسی رو نخاین بهم بریزین.سرزنش کسی نکنید که دقیقا برمیگرده به خودتون....

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...