2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33545 بازدید | 622 پست
کوچولوبودم بادوستم پسرمفوی همسایه رومسخره میکردیم الان خودم دخترم وشوهرم مفوشدیم   همش آلرژی ...

مفو چیه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از پسرعمم بدم میود همش مسخرش میکردم الان شوهرمه😐😐😐😐😎😎😎

منم از پسر داییم بدم میومد الان شوهرمه از متولدین ماه ابان خوشم نمیومد(یه جریاناتی داره لطفا به کسی بر نخوره) هم پسرم هم شوهرم دوتاشون ابانی شدن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خدایا ناموسا بام از این شوخیا نکن من شوهر قد کوتاه نمیخوام. سفید نمیخوام چاااق نمیخوام خدایا جون ...

من شوهر لاغر دوس نداشتم 

حالا شوهرم با قد 182 وزن 65

خودم بعد از عروسی چاق شدم با قدر 160 وزن 92

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
منم از پسر داییم بدم میومد الان شوهرمه از متولدین ماه ابان خوشم نمیومد(یه جریاناتی داره لطفا به کسی ...

😂😂😂

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

خاله من وقتی هنوزبچه نداشت،من وچندتاازدخترهای فامیلو نصیحت میکرد،مثلامیگفت بخودتون برسین،ابروهاتو بردارین و این حرفا.اونموقع،این کارها روخیلی بدمیدونستن.وقتی هم بهش میگفتیم خانوادمون ناراضیه،میگفت درمقابل عمل انجام شده قرارشون بدین.ما هم بحرفش گوش دادیم.زمان گذشت و خودش دختردارشد و دخترش الان بیست و یک سالشه.ازهمون اول سرکش بود و اصلا به حرف خالم گوش نمیداد،خیلی باهم بحث و جدل داشتن و دارن.آخرین موردش این بود که دخترش بامخالفت خالم،نامزدکرد.همیشه وقتی از سرکشیهای دخترش صحبت میشه،یاد نصیحتایی که بما میکرد،میفتم.هنوز هم ازاینکه جلوی خانوادم ایستادم و بخاطر اصلاح،مامانم روناراحت کردم،عذاب وجدان دارم.

من دوتادخترعموی دوقلو دارم که ازم بزرگترن،خیلی ازمن بدشون میاد،نفرت روتوی چشماشون میبینم.ولی من دوستشون داشتم.رفتارهای بدشون همینطور ادامه داشت،تا اینکه من هم تصمیم گرفتم اصلاباهاشون رابطه ای نداشته باشم.این دوتا یکیشون زود ازدواج کرده بود و الان دوتابچه داره.ولی یکیشون مجردبود.چندسال پیش خواهرم گفت بنظرت تو زودترازدواج میکنی یااون؟منم گفتم عمرا اون زودتر ازمن ازدواج کنه.نشون به اون نشون که اون ازدواج کرد والان یه دوقلو دخترداره.ولی من مجردم.فقط نمیدونم خدا همین یه جمله ی منو گرفت تلافی کرد،ولی اینهمه اونا دلموشکوندن،هیچی؟

من از شوهر عاشق و پولدار بددددم مياد اووووق اوووق اوووق

از ماشين پورشه بدممم مياد ايشششششش

خدايا من از اينا بدم ميادا لطفا جواب كار زشتمو بده سرم بياد😂😂

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

من تو عقد بودم شوهرم سرباز بود همیشه تو همه مراسما تنها بودم عمم چن بار مسخرم کرد که زن سرباز شدی همیشه تنهایی😞.الان دخترخودش زن راننده شده شوهرش دوماه یبار میاد خونه😏

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته