2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33562 بازدید | 622 پست

من مادر شوهرم یه مدت میدیم زیاد به نماز اهمیت نمیده یه نمیخونه همش می گفتم کافر شده و بی دین شده این حرفا. چون یه سری کلاسهای جدیدهم میرفت تیپ و قیافشم عوض شده بود. هفته قبل یهو فهمیدیم بیمارستان خوابیده برای کورتاژ. بعد خودش چند بر گفت یکساله همش خونریزی دارم اصلا نمیفهمیدم چطور نما بخونم چکار کنم. من الان 15 روز یه بار پریود میشم وسطشم همش لک میبینم اصلا نمیفهمم باید   نماز بخونم یانهِ

خدا منو ببخشه😌

عقدی هم که بودیم مادر شوهرم خیلی به حجاب من.ایراد میگرفت با اینکه حجابم خوب بود الان.دختر اش یه وضعی میگردن.من دوست نداشتم سرشون بیاد ولی آنقدر پشت سر شون میگم آخرش دخترم بدتر از همه میشه

خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به لباسای خودم ویار دارم😐امروز کمد لباسای شوهرمو مرتب کردم ماله خودمو که بهش رسیدم عق میزدماااا ...

واااای عزیزم

من هم دقیقا همین بودم...در کنار ویار به رنگ فیروزه ای 

البته فقطططط به لباسهایی ویار داشتم که حدود یکی دو ماه قبل بارداریم دوخته بودم...۳-۴  دست کت  شلوار و کت دامن بود

بهداضافه چادر رنگیهایی که همون یکی دو ماه داده بودمدوخته بودن برام

اصلاااا ی وضعی...چند بار هم به خودم‌گفتم دست بردار از این مسخره بازیها و تلقین ها...رفتم سر کمد باز دویدم تو دستشویی

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

خالم پسر همه خواهراشو مسخره میکرد که ووووای چطوری اجازه میدین پسرتون سیگار بمشه بعد پسر خودش از سیگار به چیزای بدتر رسید.یا وقتی همسرم اومد خواستگاریم همه مخالفت میکردن تو دوران رابطمون فقط 1بار قرار گذاشتیم همو ببینیم و گندش در اومد و عموم خودش و کشششت چه غوغایی به پا کرد که چرا بایه پسر قرار گذاشتی در صورتی که خواستگارم بود.حالادختر خودشو نمیتونه جمع کنه.من خییییلی همچین موردایی تو زندگیم دیذم که یه کتابیه برا خودش

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
خدایا ناموسا بام از این شوخیا نکن من شوهر قد کوتاه نمیخوام. سفید نمیخوام چاااق نمیخوام خدایا جون ...

مث منی ک

ولی من خیلی خوشم میاد ک اون سفید و گرم و تپله

تازه آقایونی ک دخنر تپل دوست دارن و درک میکنم

اینجوری نگو . خدا یه شوهر کچل کوتاه چاق سفید قسمتت میکنه ها . از من گفتن بود 

اقا نننن اینجور نگو 😭

من و خدا دوستیم .

دلش نمیاد.

منکه کسیو مسخره نکردم دارم سفارش مبدم .میدونم یه سبزه بانمک قد بلند و خوش انداممم میده بم😍

ریپلای دوست داروم😄

خواهر شوهرم حجابش خوب نبود .من معمولی بودن همیشه.همسرمم به خاطر اینکه باباش مذهبی بود و نیشناختن بهش میگفته مانتو انقد کوتاه نپوشه.لعد عقد به من گفت گفتم خدا کته این یه زن بد حجاب لگیره الان بهش رسبد گفتم من کجام بی حجابه.الان خودش افتضاح میگرده بارها جلو من رفته بیذون مامانش التماس میکنه یکم‌شالتو درست کن میگه برو بینم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اها یه چیز دیگه

منو شوهرم دوست بودیم مادر شوهرم بهم میگفت شوهرشو از تو خیابون پیدا کرده چادر بسته کمرش دنبال شوهر و خیلی حرفای زشت دیگه . دختر خودش از شوهرش جدا نشده بود با یک پسری دوست شد بعدم از شوهرش طلاق گرفت عده تموم شد فورا با اون ازدواج کرد فقط دلم میخواست بزنم تو دهن مادر شوهر بگم دختر خودت بدتر کرد که