2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33555 بازدید | 622 پست
محمود😑

اسم دوست همسر منم محموده 

بهش فوبیا دارم 

زنش نباشی 😀😘

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا منو به خاطر تموم حرفهایی که خواسته یه ناخواسته زدم ببخش

منم همین طور 

الهی آمین

بهار هم كه نباشد....،. من به مهرباني تو از شكوفه لبريزم🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌺🌺🌺 بهار جونم 😊😘
یکی حوصله کارای خونشو واشپزی نداشت تودلم وفکرم  گفتم مگه میشه ادم اینقده بی حوصله! حالاخودم او ...

به شدت موافقم... منم خیلی چیزا فقط فکرش از ذهنم عبور کرده ... ولی برا خودم اتفاق افتاده.... خیلی پشیمونم ...راهکارخوبی دادی دیگه منم زااین به بعد میگم پناه بر خدا .... 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خاک بسرم من تو تربیت بچه خیلی خیلی خیلی حساسم،اعتقاد هم دارم که اگه بچه ای بی ادبی کنه تقصیر پدر ماد ...

اساسا حرفتون درست نیست ...اولا فاکتور های با ادب بودن از نظر هر شخص متفاوته ...ثانیا علاوه بر پدر مادر فاکتور های دیگه هم موثره مثلا محیط ...و اینکه حساسیت زیاد پدریا مادر رو تربیت ...که منجر به سختگیری و رفتارهای خشک بشه...بچه رو گوشه گیر و عصبی و لجوج و ضداجتماع اتفاقا بار میاره ...

خدایا ناموسا بام از این شوخیا نکن

من شوهر قد کوتاه نمیخوام.

سفید نمیخوام

چاااق نمیخوام

خدایا جون من این موردا تحملشون سخته برام بیخالم شو☹

ریپلای دوست داروم😄
😀😀 شاید باشم😀اخه فامیلیشم باحاله کاش اسمش بود فقط

خدایا مرا بیامرز و رحمت کن 

فامیلیش چیه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خاک بسرم من تو تربیت بچه خیلی خیلی خیلی حساسم،اعتقاد هم دارم که اگه بچه ای بی ادبی کنه تقصیر پدر ماد ...

حتما ولی ازین ب بعد اصلا نگوچیزی

توتربیت منع وشماتت حتمابه سرادم میاد.

خدایا ناموسا بام از این شوخیا نکن من شوهر قد کوتاه نمیخوام. سفید نمیخوام چاااق نمیخوام خدایا جون ...

اینجوری نگو . خدا یه شوهر کچل کوتاه چاق سفید قسمتت میکنه ها . از من گفتن بود