2777
2789

باادبیاتی مث اینک

اینهمه درس خوندی اخرش چی

ما میشینیم تو خونه مث ملکه خرجمونو میدن

فلانی مث مردا شده از پس سرکاره ببین موهاشو ببین دستاشو و.....

خیلی خوبید بخدا چقدر ضایعین اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس شرایط خاص خودشو داره

بنظرم کسی که با حرف و گفتن چرت و پرت بخواد خودشو بالاببره و دیگرانو بکوبه از بی عقلیشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

نمیشه گفت زن خانه دار تلاشی نمیکنه

کلا هر زنی میتونه خودش انتخاب کنه طبق علاقه و شرایط زندگیش که شاغل بشه یا خانه دار 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

راست میگن 

زنا الان میرن سر کار 90% برای شوهر پیدا کردن لاس زدنه و صیغه شدن 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

نه شاغل به خانه دار ارجحیت داره نه خانهدار به شاغل 

این یه انتخابه 

سود و ضررش هم فقط به خود شخص برمیگرده 

برای هیچ کدوم منتی سر دیگری نیست

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

بهش بگو غیر از خوردن و ‌.... کار دیگه بلدی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

فقط نمی‌دونم چرا ملکه هر چند روز باید زار بزنه برای پول یه کرم نرم کننده

پادشاه هم در جواب می‌گن: چه خبرته هر سال کرم می‌خوای😃

حاضرم کل صورتم پیر و خشک بشه اما هیچ وقت منت همسرم رو برای پول نکشم ...

البته که با حقوقم به خودم می‌رسم و هیچ وقت پیر نمی‌شم

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

من تازه دانشگاهم تموم کردم ولی دوس دارم یمدت خانه دار باشم از جو متشنج بیزارم طبیعیه ایا یا من تنبلم؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁