الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی حوصله کارای خونشو واشپزی نداشت تودلم وفکرم گفتم مگه میشه ادم اینقده بی حوصله! حالاخودم او ...
به شدت موافقم... منم خیلی چیزا فقط فکرش از ذهنم عبور کرده ... ولی برا خودم اتفاق افتاده.... خیلی پشیمونم ...راهکارخوبی دادی دیگه منم زااین به بعد میگم پناه بر خدا ....
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
خاک بسرم من تو تربیت بچه خیلی خیلی خیلی حساسم،اعتقاد هم دارم که اگه بچه ای بی ادبی کنه تقصیر پدر ماد ...
اساسا حرفتون درست نیست ...اولا فاکتور های با ادب بودن از نظر هر شخص متفاوته ...ثانیا علاوه بر پدر مادر فاکتور های دیگه هم موثره مثلا محیط ...و اینکه حساسیت زیاد پدریا مادر رو تربیت ...که منجر به سختگیری و رفتارهای خشک بشه...بچه رو گوشه گیر و عصبی و لجوج و ضداجتماع اتفاقا بار میاره ...