2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33545 بازدید | 622 پست

مادرشوهرم عروس دوستشُ مسخره میکرد اخه تو دوران بارداریش بچه اش مشکل داشت همش میرفت دکتر.....حالا جاریم زایمان کرده بچه اش مشکل داره و بستریه اونوقت خود مادرشوهرم میگه مسخره کردم سرم اومد

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم جوونه.از شوهرش طلاق گرفته.یه بار شنیدم مادرم میگفت میگن دوستت رو فلانی(یه مرد زن دار سن بالا)دنبالشه.من احمق توی تل گرام ازش پرسیدم که چرا این حرف پشتت میزنن حواست باشه یانکنه واقعا هست.الان یکسال وخورده ایه زندگیم داغونه.تازه به نیت دلسوزی گفتم خداشاهده.صدبارم ازش معذرت خواهی کردم.ولی اندازه ده سال پیر شدم توی این مدت😭😭

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
من همیشه یه قشر خاص رو مسخره میکردم عروس همون قشر خاص شدم 

من نییییییییییییییز

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

مثلا يكى از اقوام ما بچه دار نميشدن، ولى كسى نميدونست كه مشكل دارن،مامان من هرسرى اين آدم رو ميديد بى منظور ازش ميپرسيد فلانى چرا بچه نميارى.الان من چند ساله اين مشكل رو دارم.من كه ميدونم مامانم قصد دل سوزوندن نداشت از سوالش،حتى اگه هم به فرض محال داشت چرا من بايد تاوان بدم؟

منم از پسر داییم بدم میومد الان شوهرمه از متولدین ماه ابان خوشم نمیومد(یه جریاناتی داره لطفا به کسی ...

منم دقیقا مثل شمام در مورد آبانیا مخصوصا زن آبان جالب شد برام بدونم اگه اشکال نداره

عزیزم منم متولد۶۵هستم ۴ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم.منن از حرف مردم درامان نبودم ولی از ته دل بخدا ...

ادمهای خوبی مثل شما باعث میشه دنیا قشنگتر بنظر بیاد  

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده
انتظار داری فرتی بچه اش بلا سرش بیاد؟ اولا که به نظر من از عدالت خدا به دوره که بچه جای مادر تقاص ب ...

شاید از نظر شما از عدالت خدا به دور باشه ولی خدا کاری به نظر من و شما نداره و با خونسردی تمام تقاص ِ پدر مادر رو از بچه شون میگیره چون میدونه هیچی به اندازه ی بچه برای پدر مادر عزیز نیست دقیقا دست روی همین میذاره! دیدم که میگم! هممون دیدیم اطرافمون ! حتی تو خود همین تاپیک هم خانم هایی بودن که تقاص ِ مسخره کردن دیگران توسط مادرشون رو دادن!

یبار خواهرشوهرم بهم گفت همه که مثل تو نیس بارداریشون (منظورش این بود که من حاملگی بدی دارم و سوسولم و ...)حالا دیروز تو 5ماهگی سقط کرده اصلا دلم نمیخواد فک کنم بخاطر اه من بوده 

اما واقعا بعضی چیزا دست خود ادم نیس مثلا من انقباض داشتم که دست خودم نبود

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
منم دقیقا مثل شمام در مورد آبانیا مخصوصا زن آبان جالب شد برام بدونم اگه اشکال نداره

نه عزیزم مشکلی نداره یه دختر بود باهاش دوست بودم همکلاسیم بود من مامانم میومد دنبالم بعد از مدرسه خلاصه یه چند باری ما اینو رسوندیمش تا یه مسیری که راحت باشه اینا گذشت درست یادم نمیاد چی شد ولی یه دفعه انگار دشمن خونی هم شدیم خیلی اذیتم میکرد یعنی هر موقع میرفتم چشمم به این میخورد حالم بد میشد از شانس گندم سال بعدش هم کلاس شدیم ولی گفتن تصادف کرده دیگه مدرسه نمیتونه بیاد یعنی دنیا رو بهم دادن که دیگه نمیتونست بیاد مدرسه نه اینکه تصادف کرده باشه خوشحال بشم نه واقعا فقط بخاطر چشمم به چشمش نمیخورد خیلی خوشحال بودم این دختر هم ابانی بود بخاطر همین منم از هر چی ابانی بدم میومد پسر داییم کلان ازش بدم میومد یعنی ما رفت و امدی با این دایم نداشتیم نمیدونم چطور شد یه دفعه اومدن خواستگاری نمیدونستم متولد آبان ماه رفتیم ازمایش بدیم داشتیم فرم پر میکردیم که گفت ابانی هستم اینم از شانس من خیلی بدم اومد وقتی گفت ابانی هستم ولی آلان خیلی دوسش دارم یکمی خود خواه و حریص هست ولی همه چیش عالیه پسرمم که ابانی شد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
مادرشوهرم عروس دوستشُ مسخره میکرد اخه تو دوران بارداریش بچه اش مشکل داشت همش میرفت دکتر.....حالا جار ...

باز خوبه فهمش رو داره متوجه میشه خیلی ها اصلا متوجه خم نمیشن دارن از کجا میخورن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
 شاید از نظر شما از عدالت خدا به دور باشه ولی خدا کاری به نظر من و شما نداره و با خونسردی تمام ...

اره منم با شما شدید موافقم همیشه هر کاری پدر و مآدر انجام میدن تقاصشو فرزنداشون پس میدن الکی که نمیگن پدر کشت میکنه و فرزند درو میکنه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣