2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33542 بازدید | 622 پست
ایشالا یه آدم خوب به زودی سر راهت قرار میگیره و‌با خوشبختیت جواب بدی های بقیه رو میدی

ای بابا از من که گذشت..

ان شالله خدا برای بقیه دخترا و خواهرام دعاتون رو بشنوه

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده

راهنمایی بودم‌با دوتا نخاله دوست شدم تو مدرسه یکیشون رفت از طرف من فحش خیلی بدی ب اون یکی داد و رابطه ما رو خراب کرد خیلی اذیت شدم مجبور شدم واسه فرار از شرایط مدرسه امو عوض کنم ۲سال مدارس خیلی دوررفتم 

بعدها فهمیدم خانمها همون سال مردود شدن و دیگه ادامه تحصیل ندادن 

سالها بعد۲۱_۲۲ساله‌بودم یکیشونو اتفاقی دیدم ک شوهرش جلو راه‌میرفت گهواره بچه دستش بود خانمم پشت سرش منو دید شناخت دستشو کشید روی شکمش و ی نگاه معنی داری بهم کرد خیلی دلم شکست ولی هیچی نگفتم 

گذشت ۱سال بعدش فهمیدم بچه رو سقط کرده بعد از۶سال حامله شده بود 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا از من که گذشت.. ان شالله خدا برای بقیه دخترا و خواهرام دعاتون رو بشنوه

منم هم سن شمام. خیلی از دوستام و دورو بریام که با من هم سن هستن مجردن. چرا فکرای بیخود میکنی. نا امید نباش. ایشالا یه قسمت خوب نصیبت میشه

ای بابا از من که گذشت.. ان شالله خدا برای بقیه دخترا و خواهرام دعاتون رو بشنوه

واه متولد۶۹ازت‌گذشته😐😟خو چرا مگه چند سالته دختر ؟

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
واه متولد۶۹ازت‌گذشته😐😟خو چرا مگه چند سالته دختر ؟

من راضیم به رضای خدا... 

هرچی خودش بخواد ان شالله سر راهمون قرار بگیره..

کلا دلم از حرف ادما شکسته

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده

برای عقد دختر عموم رفته بودیم زن عموم و مادر زن عموم ب مادرم گفتن سخت نگیر گیر نده بذار دخترت ازدواج کنه 😮😟دیگه بماند ک چقدر برای من چس کلاس گذاشتن پارسال حالا امسال قبل از محرم ۱۰روز مونده ب عروسی عروسیش ب هم خورد و راضی به رجوع هم نیست 

خدای من شاهده ک خیلی براش ناراحتم و خیلی حرصشو خوردم ولی زن عموم خیلی بد تا کرد 

من متولدنیمه دوم۶۷

دخترعموم متولد۷۰

من راضیم به رضای خدا...  هرچی خودش بخواد ان شالله سر راهمون قرار بگیره.. کلا دلم از حرف ادما ...

من از شما بزرگترم ناامید نباش عزیزم 💐

یبار برف باریده بود تا کمر

یه پسری تو پیاده رو سر خرد پاهاش رفتن آسمون دوستم ریسه رفت تو خیابون

بعد به راهش ادامه داد دقیقاااا همون جا لیز خورد به هموووون شکل پخش زمین شد پسره دیگه از خنده شهید شد دوستمم از رو نمیرفتا میخندید همچنان

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
سوال کردم.دایی شوهر محرم نیست؟ روسری سر نکنه مشکل شرعی داره؟

منم تاوقتی ازدواج کردم فکر میکردم دایی های شوهرم محرمن

بعد که دایی هاشو دیدم گفتم وااای چقدر اینا جوون وجذاب وخوشکلن

یه لحظه شک کردم گفتم امکان نداره اینامحرم من باشن

از مامانم پرسیدم دیگه گفت نه محرم نیستن که😥😣

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

یه دخترعمو دارم نه سال از من کوچیکتره از من زودتر شوهر کرد انقد واسه ما قیافه میگرفت که نگو  اما شووهرش فوق العاده خسیس و بد اخلاقه اصلا هم اهل رفت و آمد نیست خیلی سعی میکردن مخفی کنن اما نمیشه من بعد یکسال از اون ازد اج کردم وقتی خانواده عموم مارو میبینن حالشون بد میشه حالا شوهرن خیییلی هم خوب نیست اما از داماد اونا خیلی بهتره.حالا گیر میدن به بچم ...دارم رفت وآمدمو کم میکنم اذیت نشم.

من خدا را دارم😌
من راضیم به رضای خدا...  هرچی خودش بخواد ان شالله سر راهمون قرار بگیره.. کلا دلم از حرف ادما ...

عزیزم منم متولد۶۵هستم ۴ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم.منن از حرف مردم درامان نبودم ولی از ته دل بخدا اعتماد داشتم.وچون پدرهم نداشتم بیشتر دلشکسته تر میشدم به هر نیش مردم.مخصوصا زنداییم.بادختر داییم همسنیم ۷سال پیش ازدواج کرد چندروز مونده به عروسیش جدا شد.بعد باهم دریک ماه مزدوج شدیم.

ولی هنسر من کجا و اون کجا....

همیشه ته دلم مطمن بودم همسرم تاج سرم میشه همسرم تمام افتخارم میشه و همینطورم شد.

فقط و فقط به خدا اعتماد کنید.همین و بس.

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤