2777
2789

سلام ، من ۳۴ هفته تمام باردارم ، یه پسر دو ساله دکه دردای نامنظم دارم. پسرم ۳۶هفته و ۵روز دنیا اومد ، البته فشار خونم خیلی بالا بود دکترم اینجور تشخیص داد،شما فکر میکنید ممکنه زودتر از موعد بیاد بچم؟ آخه کارممخیلی زیاده. خونم پله داره و پسرمم چون خیلی کوچیکه همش مجبورم بغلش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغلش نکن سنگینه خب😥😥

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
آره انقباض و درد دارم ولی نا منظمه

اگه انقباض داری و زیر دستت موقع درد انقباض رو حس میکنی که درد زایمانه سریع تر برو دکتر 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
خیلی کوچیکه گناه داره، وقتایی که پی پی داره چه قد اذیتم میکنه از پی پی میترسه ، صدبار باید ببرمش تا ...

ازپوشک گرفتیش😯

منم بچم دوسال وخرده ایشه ولی ازوقتی باردا ر شدم از ماه سومم دیگه بغلش نکردم فقط نشسته بغلش میگیرم عاوت کرده

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

کسی نیست بزاریش؟

میترسم برم الکی !!! با بچه کوچیک برم تو بیمارستان علاف بشم

نه حتما برو انقباض مشخص که ماهیچه های شکم منقبض بشه و دست بذاری معلوم باشه یعنی شروع زایمان حتما برو این دردها رو جدی بگیر 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏