وقتی تیروییدت مشکل نداره چرا دکتر لووتیروکسین داده؟؟
نمیدونم برای چی اما بهم داده و گفت یه نصفه صبحا ناشتا بخورم، اما یکم ترسیدم الان که نکنه حواسش نبوده،البته اینم بگم من تنبلی تخمدان دارم نمیدونم ربطی داره یا نه و اصافه وزنم دارم
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
این قرصی که الان اسم درستش رو واستون نوشتم برای چیه؟
واسه کم کاری تیرویید هست من بیست ساله دارم میخورم
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
توی بارداری هم میخوردم همش تحت نظر دکترم بودم موقعه بارداری واسه من تو بارداری مقدار مصرفش بالا میرفت