2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص تیروئید لووتروکسین عزیزم. اونی که شما نوشتی اگه غلط املایی نباشه واسه تیروئید نیست. واگه نداشته باشی هم نمیدن بهت چون باعث تحریک غده میشه

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
وقتی تیروییدت مشکل نداره چرا دکتر لووتیروکسین داده؟؟

نمیدونم برای چی اما بهم داده و گفت یه نصفه صبحا ناشتا بخورم، اما یکم ترسیدم الان که نکنه حواسش نبوده،البته اینم بگم من تنبلی تخمدان دارم نمیدونم ربطی داره یا نه و اصافه وزنم دارم 

قرص تیروئید لووتروکسین عزیزم. اونی که شما نوشتی اگه غلط املایی نباشه واسه تیروئید نیست. واگه نداشته ...

این قرصی که الان اسم درستش رو واستون نوشتم برای چیه؟ 

شاید یه کم کمکاری تیرویید داری ازمایش دادی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
این قرصی که الان اسم درستش رو واستون نوشتم برای چیه؟ 

واسه کم کاری تیرویید هست من بیست ساله دارم میخورم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
اسمش لووتیروکسین سدین هستش، این برای چیه؟

درسته این واسه تیروئید. قرص ها سفید کوچیک خط دار. ۵۰ و ۱۰۰ و فک کنم ۲۰۰ داره. چند میل شو بهت داده؟؟ وگفته چجوری مص رف کنی؟

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

توی بارداری هم میخوردم همش تحت نظر دکترم بودم موقعه بارداری واسه من تو بارداری مقدار مصرفش بالا میرفت

درسته این واسه تیروئید. قرص ها سفید کوچیک خط دار. ۵۰ و ۱۰۰ و فک کنم ۲۰۰ داره. چند میل شو بهت داده؟؟ ...

روش نوشته ۰/۱ میلی گرم ، گفته یه نصفه صبحا ناشتا بخورم