2777
2789
عنوان

قرص لووکسین قبل بارداری، ولی تیروئید نداشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 38 پست
عدد  T4    9.6    رنج نرمالش ۴.۰ الی ۱۲.۵ T3   1.08   رنج نرمال ...

خب همینه دیگه

گفتم که tshات باید برسه به ۲ یا زیر ۲

منم مثه تو بودم در شرایط عادی نرماله ولی واسه بارداری باید بیارنش پایین چون ممکنه حتی تو بارداری کمی بالاترم بره 

چرا باید بیاد پایین؟

چون ممکنه باعث سقط بشه 

ممکنه باعث کند ذهنی بچه بشه

ممکنه بچه هم با مشکل کم کاری تیروئید دنیا بیاد

ممکنه باعث زایمان زودرس بشه

واسه همین کنترلش میکنن تا حدود ۲ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همینه دیگه گفتم که tshات باید برسه به ۲ یا زیر ۲ منم مثه تو بودم در شرایط عادی نرماله ولی واسه ...

همون پس دکتر به خاطر همین داد به من الان بهتر متوجه شدم. ممنون مهربون 

بعد که باردار میشی هم باید بخوری؟

همون پس دکتر به خاطر همین داد به من الان بهتر متوجه شدم. ممنون مهربون  بعد که باردار میشی هم ب ...

آره من از دکترم پرسیدم

گفت تا روز زایمانت باید مصرف کنی

گفت اگه قطع کنی باز میره بالا

آره من از دکترم پرسیدم گفت تا روز زایمانت باید مصرف کنی گفت اگه قطع کنی باز میره بالا

مرسی که توصیح دادی عزیزم چون ترسیدم گفتم‌نکنه حواسش نبوده و قرص تیروئید به من داده الکی بخورم.

این قرص برای کم کاری تیرویید هست ... در ازمایش شما tshاومده که احتمالا در رنج ازمایشگاهی نشکن میده شما کم کاری تیرویید ندارید و اگر قصد بارداری ندارید ایرادی هم نداره ولی این عدد الان که قصد بارداری دارید باید کم بشه 

Tsh تا ۲.۵ برای بارداری خوب و مناسب هست ... خاطر این دکتر به شما داده 

وقتی باردار میشید هورمون های بدن زیادی ترشح میشه و هورمون تیرویید رو تحت تاثیر قرار میده ...پس همون روزی نصف مصرف کنید 

من چند ساله ۱ عدد میخورم الان که قصد بارداری دارم ۱.۵ شده 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
آخه دکتر زنان بهم داده و گفت فقط مشکل تنبلی تخمدان دارم و اینو دادش

ببین عزیزم برو متخصص غدد یا از همون دکتر بپرس چرا اینو بهت دادن. تیروئید بیماری خطرناکی نیست ولی رو همه چیزت تاثیر گذاره. اگرم باردار شی برای بچه بد هستش

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
مرسی که توصیح دادی عزیزم چون ترسیدم گفتم‌نکنه حواسش نبوده و قرص تیروئید به من داده الکی بخورم.

نه عزیزم منم تیروئیدم تو رنج آزمایشگاه مثه تو نرمال بود ولی دکتر بهم داد

خیالت راحت استفاده کن