قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
بله ۳ بار تو این یک سال و هر سه بارشم مشکلی نداشتم ولی فقط این دفعه آخری عدد anti tpo که فکر کنم به هاشیماتو ربط داره نزدیکه عدد ۴۰ بود یعنی ۳۴ بودم ولی از عدد نرمالش که ۴۰ بود کمتر بودش
میشه یکم از علایم تیروئیدتون بگین ؟ من نمیدونم شاید داشته باشم اخه. همش چیزی تو گلوتونه؟
علائمش خیلی مخفیه من که روزی یکی ونصفی قرص میخورم ینی کم کاریم زیاده خیلی علایمش واضح نیست اما خستگی خواب زیاد درد ساعد دست وماهیچه های پا احساس سرما.
ازمایشتو اگه به یه دکتر عمومی هم نشون بدی میفهمه کم کاری داری یانه
ازمایشتو اگه به یه دکتر عمومی هم نشون بدی میفهمه کم کاری داری یانه
دکتر زنان خودم و دکتر داخلی دیده و گفتن مشکلی نداری اما امروز برای اولین بار رفتم پیش دکتر صاحب نسق که میگن تو نازایی عالیه و گفتم بعد ۳ سال ایشون رو هم ببینم شاید بالاخره باردار بشم و اون به من این قرص به همراه متفورمین و لتروزول رو داد و اصلا نگفت مشکل تیرویئد داری فقط گفت مشکلت تنبلیه تخمدان هست همین