2777
2789
عنوان

قرص لووکسین قبل بارداری، ولی تیروئید نداشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 38 پست

ازمایش تیرویید دادی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برای چی اما بهم داده و گفت یه نصفه صبحا ناشتا بخورم، اما یکم ترسیدم الان که نکنه حواسش نبوده ...

tsh ات چند بود تو آزمایشت؟؟؟

ببین تو رنج آزمایشگاه معمولا زده بالای ۵ کم کاره ولی واسه بارداری فرق داره

واسه بارداری باید به ۲ یا زیر ۲ برسه اگه بیشتر باشه قرص میده دکتر

اگه کم کاری تیرویید نداری به نظر من نخور 

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
روش نوشته ۰/۱ میلی گرم ، گفته یه نصفه صبحا ناشتا بخورم

پس تیروئید داری عزیزم. طبق دستور مرتب مصرف کن و تا نیم ساعت بعدشم هیچی نخور

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
ازمایش تیرویید دادی

بله ۳ بار تو این یک سال و هر سه بارشم مشکلی نداشتم ولی فقط این دفعه آخری عدد anti tpo که فکر کنم به هاشیماتو ربط داره نزدیکه عدد ۴۰ بود یعنی ۳۴ بودم ولی از عدد نرمالش که ۴۰ بود کمتر بودش

میشه یکم از علایم تیروئیدتون بگین ؟ من نمیدونم شاید داشته باشم اخه. همش چیزی تو گلوتونه؟ 

علائمش خیلی مخفیه من که روزی یکی ونصفی قرص میخورم ینی کم کاریم زیاده خیلی علایمش واضح نیست اما خستگی خواب زیاد درد ساعد دست وماهیچه های پا احساس سرما.

tsh ات چند بود تو آزمایشت؟؟؟ ببین تو رنج آزمایشگاه معمولا زده بالای ۵ کم کاره ولی واسه بارداری فرق ...

عدد 

T4    9.6    رنج نرمالش ۴.۰ الی ۱۲.۵

T3   1.08   رنج نرمالش   ۰.۸  الی  ۱.۷۹

Tsh   3  رنج نرمالش   ۰.۵  الی ۵

Anti tpo   34 نرمالش  کمتر از ۴۰

ازمایشتو اگه به یه دکتر عمومی هم نشون بدی میفهمه کم کاری داری یانه 

ازمایشتو اگه به یه دکتر عمومی هم نشون بدی میفهمه کم کاری داری یانه 

دکتر زنان خودم و دکتر داخلی دیده و گفتن مشکلی نداری اما امروز برای اولین بار رفتم پیش دکتر صاحب نسق که میگن تو نازایی عالیه و گفتم بعد ۳ سال ایشون رو هم ببینم شاید بالاخره باردار بشم و اون به من این قرص به همراه متفورمین و لتروزول رو داد و اصلا نگفت مشکل تیرویئد داری فقط گفت مشکلت تنبلیه تخمدان هست همین